Kapsalon Capri

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Dag van de Arbeid op 01/05
Maandag 29/04 Gesloten
Dinsdag 30/04 Na afspraak
Woensdag 01/05 Na afspraak
Donderdag 02/05 Na afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraak
Zaterdag 27/04 Na afspraak
Zondag 28/04 Gesloten
Het salon blijft gans het jaar open.

Info

Haircare Capri is gelegen in het hartje van Lochristi. Het kapsalon staat garant voor kwaliteit, zorg en oog voor afwerking. Zaakvoerder Serge en medewerkster Caroline zijn steeds mee met de allernieuwste trends en technieken dankzij het volgen van cursussen die zelfs doorgaan in het buitenland. Om lange wachttijden te vermijden werkt de kapper te Lochristi steeds op afspraak. In ons kapsalon worden de haren bij iedere kappersbeurt behandeld met de kwaliteitsvolle producten van Matrix.
 

Persoonlijke aanpak met kwalitatieve producten

Kapsalon Capri begrijpt dat kapsels heel persoonlijk zijn en dat klanten uiteenlopende wensen en noden hebben. Mensen die gevoelig zijn voor sommige haarkleurproducten kunnen in dit kapsalon dan ook terecht voor een ammoniakvrije kleuring van de haren, of u nu kiest voor een volledige kleuring, of voor balayage. Deze schaadt de hoofdhuid zo min mogelijk en voorkomt allergische reacties. Bij iedere kappersbeurt wordt gebruik gemaakt van de kwalitatieve verzorgings- en afwerkingsproducten van Matrix.
 

Opsteekkapsels en krullen

Dankzij elegante opsteektechnieken creëert Kapsalon Capri de mooiste gelegenheidskapsels zoals communiekapsels en bruidskapsel. Ook voor het zetten van een permanent kan u hier terecht. Heeft u krullen maar wenst u stijl haar? Dan ontkrullen de gespecialiseerde kapsters uw lokken graag voor u.

Ligging en routebeschrijving