Openingsuren

Maandag 14/06 Na afspraak14:00 - 18:00
Dinsdag 15/06 Na afspraak14:00 - 18:00
Woensdag 16/06 GeslotenGesloten
Donderdag 17/06 Na afspraak14:00 - 18:00
Vrijdag 18/06 Na afspraak14:00 - 18:00
Zaterdag 19/06 Na afspraak14:00 - 18:00
Zondag 13/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Interieur Van Hof

Kris en Brigitte Van Hof-Verheyen, hebben hun bedrijf in 1993 kleinschalig opgestart en hebben samen hard gewerkt om ‘Interieur Van Hof’ uit te bouwen tot het interieurbedrijf dat het nu is, een groeiend bedrijf  dat instaat voor uw volledige interieur. Met  ruim 200 m²  toonzaal en 800m²  werkplaats doen zij er, samen met gekwalificeerd personeel, alles aan om uw projecten zo goed mogelijk te realiseren.

In de toonzaal  wacht u een ontmoeting met verschillende stijlen en sferen. Van basic functionele vormgeving,  modern  design en klassieke stijl tot de landelijke sfeer. Van Hof-Verheyen is eigen fabrikant, dat betekent dat uw eigen ideeën worden verwezenlijkt vanaf het ontwerp tot en met de detailafwerking. Daarom vindt u naast een uitgebreid assortiment ook een compleet team van ontwerpers, adviseurs en eigen schrijnwerkers en schilders. Zo wordt het hele proces onder controle gehouden en maakt Van Hof-Verheyen van begin tot einde alles zelf en kunnen zij u de kwaliteit garanderen waar ze al jaren voor staan.
 

Keukens

Van Hof-Verheyen maakt de keuken die bij u past. Als kennismaking zullen zij natuurlijk een online offerte maken, maar dat is slechts de eerste stap.  Voor men echt aan de slag gaat, zit men met u samen om uw dromen en wensen te ontdekken, om te weten wat voor u belangrijk is, en welke plaats de keuken in uw leven inneemt.  Zo zorgen zij samen voor een solide basis om zeker te zijn dat u lang van uw keuken kan genieten.
 

Badkamers

Van Hof-Verheyen staat u met raad en daad bij om de badkamer van uw dromen gestalte te geven. Met uitgebreide ervaring met de allernieuwste materialen en technologieën, kennis die ze graag gebruiken om van uw badkamer een pareltje te maken.
 

Maatkasten

Kasten heb je nooit genoeg. Er ligt altijd wel iets, ergens in huis, dat in een kast thuishoort. En de beste kasten zijn de kasten die op maat gemaakt zijn, precies goed voor de ruimte die aanwezig is.

Kasten op maat maken is een vak apart.  Niet alleen moet de beschikbare ruimte optimaal benut worden, en moet alles in de kast vlot bereikbaar zijn. Er moet ook gelet worden op de schikking, de verdeling tussen hangend en liggend goed en, jawel, ook verlichting. Niets zo vervelend dan niet goed te zien wat je precies in je handen hebt.
 

Totaalprojecten

Je kan bij Van Hof-Verheyen een keuken kopen. Of een badkamer. Of een maatkast. Eigen ontwerp, eigen fabrikaat in ons eigen atelier, alles naar wens, en op maat.

Maar u wenst die keuken of badkamer het liefst helemaal in een nieuw kleedje te steken? Want die vloer- of die wandtegels die daar al jaren liggen, vindt u niet meer zo mooi of zijn gewoon versleten? Dat plafond en die verlichting? Allemaal verouderd? Of die ruimte is te klein en een kleine verbouwing is noodzakelijk?

Geen probleem, u wordt geholpen voor de totale renovatie van uw project en dit voor 90% met eigen personeel, zodat alles in een mum van tijd klaar is. Alle gyprocwerken, de aanpassing van uw elektrische en sanitaire leidingen tot zelfs het schilderwerk wordt in eigen beheer en in de vooropgestelde termijn uitgevoerd.

Op die manier bespaart u een hoop tijd en moeite, want u hoeft zelf niet voor coördinatie tussen de verschillende vakmensen te zorgen.
 

Wellness

Sinds Mei 2013 is Van Hof-Verheyen officiële verdeler van Tylo infraroodsauna’s.  Deze sauna’s zijn beschikbaar in 6 verschillende modellen die plaats bieden aan één tot vier personen. Ze zijn gemaakt met de beste materialen, zijn onberispelijk afgewerkt, en garanderen steeds weer zalige ontspan-momenten op het ogenblik dat het voor u past.  En ze zijn zuinig!

Uiteraard kunnen Tylo infraroodsauna's op aanvraag in uw plannen verwerkt worden. Of de cabine nu ingewerkt moet worden in een bestaande badkamer of in een nieuwe moet worden voorzien, of zelfs als u er eentje in de tuin onder een afdak wil plaatsen… Van Hof-Verheyen zorgt er voor dat alles piekfijn in orde is en u met volle teugen kan genieten!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief