Pompoentje

Openingsuren

Maandag 05/12 Gesloten
Dinsdag 06/12 08:00 - 18:00
Woensdag 30/11 08:00 - 18:00
Donderdag 01/12 08:00 - 18:00
Vrijdag 02/12 08:00 - 18:00
Zaterdag 03/12 08:00 - 18:00
Zondag 04/12 09:00 - 12:00

Info

Het Pompoentje in Lochristi is een sfeervolle specialiteitenzaak met als core business groenten en fruit. Naast uw portie dagelijkse vitaminen kunt u er langsgaan voor onder andere geïmporteerde Italiaanse producten, honingproducten, fruitmanden, diverse soorten noten, artisanaal ijs, kruidenierswaren en vers geperste, natuurlijke Verhofstede/Schulp-fruitsappen.
 

Groenten en fruit

Niets zo gezond en smaakvol als een lekkere groente of een fris stuk fruit. Ze zitten boordevol vitaminen en anti-oxidanten die het lichaam nodig heeft om gezond en scherp te blijven. Bij Pompoentje in Lochristi kunt u zichzelf verzekeren van de meest verse groenten en fruit, recht van het land op uw bord. Ga langs en ontdek zelf de kwaliteit die deze zaakvoerders hun klanten aanbieden!
 

Italiaanse producten

De Italiaanse cultuur is er eentje waar we al eeuwenlang naar opkijken. De zonnige dagen, de Middellandse Zee, de sfeervolle mensen en lekkere, voedzame maaltijden maken het tot een van de favoriete vakantiebestemmingen van de Belg.
Dankzij Pompoentje hoeft u niet langer te wachten op uw jaarlijkse reis naar Italië om van gezonde, eerlijke Italiaanse producten te kunnen genieten. Met een Italiaanse afdeling in de zaak vindt u er o.a. olijfolie, diverse pastasoorten, Italiaanse tomatensaus, antipasti en tal van andere Italiaanse producten die u onmiddellijk meenemen op een culinaire reis naar het zonnige zuiden.
 

Honingproducten

De honingproducten die u bij Pompoentje terugvindt, zijn steeds van het merk Weyts. Weyts is al jaren een bekende speler op de honingmarkt en gaat prat op het ambachtelijk productieproces van hun verse honingproducten. 

U kunt het merendeel van het Weyts-gamma in de winkel ontdekken!
 

Verhofstede fruitsappen

Soms kan uit een ongeluk een moment van helderheid ontstaan. Toen de boomgaard van fruitteler Theo Verhofstede in 1986 in volle oogstperiode getroffen werd door een vernietigende storm met hagelbuien, dacht hij dat er aanvankelijk niets anders opzat dan zijn oogst op te geven. Het merendeel van de appels en peren had schade opgelopen en waren niet langer geschikt om verkocht te worden. Omdat hij niet bij de pakken wou blijven zitten, kocht hij een kleine fruitpers en bottelde hij zijn eerste 3.000 flessen appel- en perensap. 

Nu, meer dan 30 jaar later, is Verhofstede een begrip geworden in de sector der verse fruitsappen. Pompoentje heeft dan ook niet lang getwijfeld om hun klanten deze gezonde fruitsappen aan te bieden. U vindt het aanbod van Verhofstede terug in de zaak.

Daarnaast is er ook een ruim assortiment aan Schulp-fruitsappen te krijgen, ook allemaal te ontdekken in de winkel!
 

Kruidenierswaren

Naast groenten en fruit, honing en Italiaanse specialiteiten kunt u bij Pompoentje een ruime selectie aan kruidenierswaren aankopen. Ga langs om het volledige aanbod te bekijken!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Pompoentje een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond