TG Dakwerken

Openingsuren

Maandag 05/12 Na afspraak
Dinsdag 29/11 Na afspraak
Woensdag 30/11 Na afspraak
Donderdag 01/12 Na afspraak
Vrijdag 02/12 Na afspraak
Zaterdag 03/12 Na afspraak
Zondag 04/12 Gesloten

Info

TG Dakwerken is jouw specialist in dakbedekkingen en reparaties

Dankzij onze jarenlange ervaring, zijn wij gespecialiseerd in dakbedekkingen en dakreparaties van zowel platte als hellende daken. En dit niet alleen in Lokeren, ook randgemeenten kunnen gerust TG Dakwerken contacteren. 
 

Dakwerker Lokeren

Iedereen die zijn dak wil laten dichten door een specialist ter zaken, is bij ons aan het juiste adres. Wij herstellen en dichten alle daken, welke bouwstijl je ook gekozen hebt. 
 

Isolatiewerken

Het is van groot belang om jouw dak goed te isoleren. Dit zal ervoor zorgen dat de warmte binnen blijft en de koude van buitenaf tegenhoudt. Een ander voordeel is dat een geïsoleerd dak bescherming biedt tegen de zonnehitte. Nieuwbouwprojecten en renovatiewerken kunnen beroep doen onze diensten. 
 

Dakgoot plaatsen, vervangen of herstellen

Wij herstellen, vervangen en plaatsen bakgoten en hanggoten. Contacteer TG Dakwerken en wij bieden een goot die bij jouw project zal passen.
 

Gevelbekleding

Je woning afwerken gebeurd door een mooie gevelbekleding te laten plaatsen. Wij geven onze klanten de volledige vrijheid om te bepalen wat de afwerking mag zijn. Want onze klanten komen op de 1ste plaats!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je TG Dakwerken een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond