Openingsuren

Maandag 30/11 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 25/11 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 26/11 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 27/11 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 28/11 Na afspraakNa afspraak
Zondag 29/11 Na afspraakNa afspraak

Info

In de Kuilstraat in Lommel vind je professioneel fotograaf Chitra terug. Met jaren ervaring in de vingers en een uitstekende klantenservice kan deze fotograaf met enkele welgetimede klikken jouw mooiste momenten op beeld vereeuwigen.

Je kan een beroep doen op zijn diensten voor bedrijfsfotografie, huwelijksfotografie, portretfotografie, communiefoto's, productfotografie, bedrijfsreportages, dierenfotografie en concert- of eventfotografie. 

 

Uw fotograaf voor iedere gelegenheid

Heb je een speciale gelegenheid te vieren of zijn er bepaalde momenten die je graag tot in de eeuwigheid opnieuw wilt beleven? Dan is fotograaf Chitra de ideale partner om je hierbij te assisteren!

Deze specialist bespreekt graag samen met jou wat er precies verwacht wordt en wat jouw wensen zijn. Op een onopvallende manier probeert hij op te gaan in de omgeving om zo de puurste en meest naturelle beelden te maken. Met een hele resem aan specialisaties en een uitgebreid portfolio is hij de aangewezen persoon om te contacteren.
 

Videoreportages

Wanneer je eerder op zoek bent naar bewegende beelden, doet Chitra ook videoreportages op aanvraag. Door intensieve bewerking en editing kan hij samen met jou een mooie montage samenstellen van de opgenomen beelden.

Deze dienst biedt hij aan voor zowel particulieren als bedrijven. Iedereen kan dus een beroep doen op de videoskills van deze fotograaf. Dit is een uitstekende manier om je bedrijf extra in de kijker te zetten, of een speciale dag nóg specialer te maken.

Heb je interesse in een verkennend gesprek of wil je onmiddellijk een datum prikken om van zijn diensten gebruik te maken? Neem dan contact op via telefoon of mail!

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief