Cochet Jozef

Foto’s

Info

Heeft u problemen met uw verwarmingsinstallatie of heeft u nood aan een nieuwe? Dan is Jozef Cochet de man die u nodig heeft! 
 

Alle ketels, nieuw of oud

U kan een beroep doen op de jarenlange ervaring van Jozef Cochet voor zowel de installatie van nieuw materiaal als het uitvoeren van renovatie- en onderhoudswerken. Dit kan gebeuren met gas- en mazoutketels, maar ook sanitaire werken zijn voor Jozef een koud kunstje! Hij zorgt voor een totaalpakket met alles wat met uw verwarmingsinstallatie te maken heeft, met daarbovenop ook nog eens werken aan uw badkamer en keuken. Houdt u het liever groen? Dan zorgt Jozef Cochet voor de installatie van uw zonneboiler. 
 

Jaren evaring: dat is kwaliteit én service

U kan keer op keer rekenen op een goed uitgevoerde klus, maar daar stopt de service van Jozef Cochet niet. Waar u ook op kan rekenen, is dat de klus niet alleen goed uitgevoerd is maar ook dat alles steeds in samenspraak met de klant gebeurt. De bedoeling is dat eerst een grondige analyse wordt gemaakt van alles dat moet/kan gebeuren en hoe, en dat u als klant dan samen met Jozef alle opties kan overlopen om zo te bepalen wat voor u de ideale oplossing is. Zo bent u steeds zeker van wat u krijgt. 

Heeft u een klus die binnen de expertise van Jozef Cochet valt? Neem dan gauw contact op via het nummer 011/54 19 97 en vraag naar een volledig vrijblijvende offerte. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/