Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 11/05 10:00 - 18:00
Woensdag 12/05 10:00 - 18:00
Donderdag 13/05 13:00 - 18:00
Vrijdag 14/05 10:00 - 18:00
Zaterdag 15/05 10:00 - 18:00
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Info

Volledige Make-Over

Bij DStijl in de Mudakkers in Lommel kom je binnen en kan je jezelf in de watten laten leggen met een complete make-over. Dat begint bij fonkelnieuwe eigentijdse en betaalbare kledij, die je in de collecties van deze zaak makkelijk terugvindt. 
 

Verzorging en Workshops

Make-up, gelaatsverzorging, massage, harsen, manicure en pedicure behoren allemaal tot de mogelijke behandelingen in dit professionele schoonheidssalon. Daarnaast geven ze ook workshops in elkaar opmaken, vlechten, make-up en huidverzorging.
 

Schoonheidsinstituut DStijl

Goed voor de dag komen is iets waar we allemaal naar streven. Bij DStijl staat Danielle Ritfeld klaar om jou te begeleiden doorheen het grote aanbod aan verzorgingen en behandelingen. Met haar ervaring en expertise kan ze je bijstaan om jouw ideale schoonheidsbeeld te verkrijgen. Je krijgt telkens gepast advies en door de tips en trucs die je krijgt van deze schoonheidsexperte kan je na je bezoek thuis moeiteloos zelf aan de slag gaan.
 

Kleding

Jezelf doen schitteren in een modieuze nieuwe outfit en terwijl misschien zelfs een schoonheidsbehandeling meepikken zodat je nog harder straalt? Dat kan, bij DStijl! Met een seizoensgebonden collectie die ieder kwartaal verandert, is er hier voor vrijwel iedere klant steeds een stijlvol jurkje, topje, T-shirt, blazer, kleedje of broek te vinden.
 

Producten en merken

Op het gebied van verzorgingsproducten is DStijl van veel markten thuis. Doorheen de jaren zijn er tal van producten de revue gepasseerd en uit deze verschillende merken heeft Danielle de 3 beste geselecteerd: Nen Cid, Annubis en Outback.

Dit zijn dan ook de vaste merken die vertegenwoordigd zijn in dit schoonheidssalon. 
 

Kinderfeestjes: Mini-beauty party

Een uniek en origineel concept voor jouw volgende (kinder)feestje is ongetwijfeld een mini-beauty party. De groep kinderen wordt door Danielle verwelkomd bij DStijl voor een namiddagje plezier in de vorm van een workshop op kindermaat. Hier leren ze hoe ze zichzelf kunnen opmaken, hoe ze op de juiste manier make-up kunnen gebruiken, welke technieken kunnen toegepast worden om mooie vlechtjes te maken, enz. 

Van workshops krijg je honger en Dstijl voorziet in de mogelijkheid om frietjes bij te bestellen. Aan het eind van de dag krijgt ieder kindje bovendien een persoonlijke goody-bag mee.

De prijzen zijn € 15/pp zonder frietjes en € 17,5/pp met frietjes.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief