Openingsuren

Maandag 12/04 09:00 - 14:45Na afspraak
Dinsdag 13/04 09:00 - 14:45Na afspraak
Woensdag 14/04 09:00 - 11:45Na afspraak
Donderdag 15/04 09:00 - 14:45Na afspraak
Vrijdag 16/04 09:00 - 14:45Na afspraak
Zaterdag 10/04 Na afspraakGesloten
Zondag 11/04 GeslotenGesloten

Info

Iedereen heeft af en toe nood om er even tussenuit te zijn en een reis of citytrip te boeken naar een bestemming weg van huis. Bij Pamela’s Reiscreaties, gelegen aan het Zinktrekkersplein in Lommel, kunt u rekenen op professionele uitleg en assistentie om van uw volgende vakantie een topper te maken!
 

Breed aanbod

Bij Pamela’s Reiscreaties kunt u uw keuze maken uit een zeer breed aanbod aan beschikbare reizen, citytrips, vliegvakanties en autovakanties. Zaakvoerster Pamela gaat persoonlijk voor u na welke reis het best past bij uw zoekcriteria en budget, om u zo de beste prijs-kwaliteit te garanderen. Er wordt steeds gewerkt met professionele reisorganisaties uit Nederland en België – soms ook uit Frankrijk en Duitsland – die steeds aangesloten zijn bij de juiste garantiefondsen.
 
Doordat dit reisbureau niet gebonden is aan één specifieke organisatie kunt u er steeds op rekenen dat u aan het gunstigste tarief op vakantie gaat.
 

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Door uw volgende reis vast te leggen bij Pamela’s Reiscreaties geniet u van de best mogelijke prijzen van dit moment. Dit reisbureau is zeker niet duurder dan de reizen die u via andere aanbiedingen op internet terug kunt vinden, maar u geniet wel van de fantastische service.

Pamela werkt steeds op afspraak met haar klanten. Zo kan ze voor iedereen de tijd uit trekken die nodig is om een passende reis voor te stellen aan haar cliënteel. U kan haar op (bijna) ieder moment van de dag bereiken via allerlei kanalen, zoals Facebook, telefonisch, via e-mail, via het invulformulier op haar website, via WhatsApp, …

Klanten en potentiële klanten kunnen haar zowel tijdens de werkweek als in het weekend, ’s avonds en zelfs op feestdagen vrijblijvend contacteren met vragen, opmerkingen of om een afspraak te maken.
 

Uw vakantie van A tot Z geregeld

Op vakantie gaan is altijd even afstand nemen van je dagdagelijkse taken en zorgen. Het spreekt voor zich dat de hele ervaring zo ontspannend mogelijk moet zijn. Daarom neemt Pamela’s Reiscreaties graag de volledige organisatie van uw reis op zich zodat u zorgeloos en stressvrij naar uw bestemming kunt vertrekken.

Dit begint al bij het vertrek thuis – waarvoor luchthavenvervoer kan geregeld worden – tot na de terugkomst, mochten er nog opmerkingen of vragen zijn achteraf.
Inbegrepen in de standaard service zijn de vrijblijvende reisvoorstellen, het uitprinten van de documenten die u in een duurzaam bewaarmapje overhandigd krijgt en waar ook kofferlabels inzitten voor aan uw valies vast te maken. De reisdocumenten kunnen ter plaatse in het reisbureau worden afgehaald, maar kunnen ook per post opgestuurd worden of zelfs thuis afgeleverd worden binnen een straal van 20km van Lommel. Bij veel reizen is ook een boekingscadeau beschikbaar om het vastleggen van uw reis te vieren.
 

Samenwerking met ReisCreaties

Pamela’s ReisCreaties werkt onder de vleugels van het Nederlandse bedrijf ReisCreaties. Door eerdere ervaring kent Pamela de Nederlandse reiswereld al goed en van alle ondersteunende bedrijven die ze sprak, was er de beste match met dit Nederlands bedrijf.

Hun uitstekende klantenondersteuning, samen met de juiste verzekeringsfondsen en keurmerken, maken dat zij al meer dan 85 jaar een gevestigde waarde zijn in de Nederlandse reiswereld.
 
Snakt u ook naar een streepje zon of bent u op zoek naar cultuur en ontspanning? Bij Pamela’s ReisCreaties is er voor ieder wel een droomreis te boeken. Neem dus vrijblijvend contact op om een vraag te stellen of een afspraak te maken en de mogelijkheden te overlopen.
 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

terug kunnen reizen volgend jaar... 9,5 Review door: Hilda
Ik wens haar veel succes met haa... 10 Review door: Silke
Ga zo verder 😁... 9,5 Review door: Darlene
Staat altijd klaar om u op een v... 10 Review door: Romina
Je voelt je super bij pamela s r... 10 Review door: Nancy