Seasons Coffeeshop

Openingsuren

Maandag 06/04 08:30 - 18:00
Dinsdag 07/04 08:30 - 18:00
Woensdag 08/04 08:30 - 18:00
Donderdag 09/04 08:30 - 18:00
Vrijdag 10/04 08:30 - 18:00
Zaterdag 04/04 09:00 - 18:00
Zondag 05/04 Gesloten

Foto’s

Info

Seasons Coffeeshop is een erg gezellig koffiehuis in het centrum van Lommel. U kan er genieten van speciale koffies en andere warme dranken, alsook van een heerlijk ontbijt. Het koffiehuis voorziet u ook van lekkere belegde broodjes, zowel om te consumeren in de Seasons Coffeeshop, als om af te halen of om gebruik van te maken als catering voor uw feest.

Breng gerust uw kleinste spruit mee tijdens een bezoekje aan het koffiehuis in Lommel: voor de kleintjes is er in Seasons Coffeshop een leuke speelhoek ingericht. Ook voor een tussenstop tijdens een wandeling met de hond zit u goed bij Seasons Coffeshop. 
 

Koffie, thee en Callebaut chocolademelk

Het gezellige koffiehuis in Lommel biedt verschillende smaken koffie aan, evenals een aanbod verse thee waarbij u de keuze hebt uit wel twintig verschillende smaken. Ook warme Callebaut chocolademelk weten ze heerlijk op smaak te brengen bij Seasons Coffeshop. Zo vindt u hier varianten met melkchocolade, pure chocolade, witte chocolade, karamel, honing of cappuccinosmaak. Of u nu thee, koffie of chocolademelk verkiest, de mogelijkheden zijn eindeloos!
 

Ontbijt

Voor de vroege vogels met een hongertje biedt Seasons Coffeeshop enkele heerlijke ontbijtformules aan. Zo kan u in het koffiehuis te Lommel genieten van ontbijtbroodjes met beleg naar keuze, een heerlijke koffiekoek van de dag, yoghurt, een vers fruitslaatje met een glaasje vers sinaasappelsap voor de vitamientjes, een eitje en een lekker kopje koffie, thee of chocolademelk. Start uw dag goed met een lekker en gezond ontbijt, en u zult de rest van de dag stralen!

Kom zeker eens langs bij Seasons Coffeeshop en ontdek het brede gamma aan lekkere warme dranken, ontbijt en broodjes. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief