DVV Verzekeringen / Lamberts & partners

Openingsuren

Maandag 12/12 09:00 - 11:30
Dinsdag 06/12 09:00 - 11:30
Woensdag 07/12 14:00 - 17:00
Donderdag 08/12 17:30 - 19:00
Vrijdag 09/12 09:00 - 11:30
Zaterdag 10/12 Gesloten
Zondag 11/12 Gesloten

Info

Laat u professioneel begeleiden bij DVV Peter Lamberts

Bij DVV Peter Lamberts bent u welkom voor advies inzake verzekeringen, woonkredieten en fiscaal sparen. Peter en zijn team (Erna,Stijn en Danny) geven graag advies aan u als particulier en uw gezin, maar ook aan u als zelfstandige of bedrijfsleider en uw zaak. Zij helpen de gezinnen ook met het invullen van hun belastingen via Tax-on-web.
 

Gezinsbescherming

DVV Peter Lamberts biedt u een volledig gamma verzekeringen ter bescherming van uw gezin. Van de verzekering van uw aansprakelijkheid (familiale), via de ongevallenpolis tot de hospitalisatieverzekering.
 

Pensioenopbouw, pensioensparen

Bent u zelfstandige dan helpt DVV Peter Lamberts u verder met de bescherming van uw zaak, maar ook voor advies voor de optimalisatie van uw pensioenopbouw via VAPZ, POZ, IPT en het klassieke pensioensparen kan u hier terecht.
 

Wonen

DVV Peter Lamberts te Londerzeel helpt u graag uw woondroom waar te maken. Het kantoor biedt oplossingen met betrekking tot de bescherming van uw woning en de financiering ervan.
 

Schuldsaldoverzekering, woningverzekering

Als DVV consulent staat kantoorDVV Peter Lamberts u bij uw hele project met raad en daad bij. Van de schuldsaldoverzekering bij uw hypothecaire krediet tot de woningverzekering.
 

Mobiliteit

Op vlak van mobiliteit biedt DVV Peter Lamberts te Londerzeel u een volledig gamma verzekeringen aan dat perfect op uw behoeften kan afgestemd worden. Maak kennis met de verplichte verzekering motorrijtuigen, de omniumverzekering, DVV assistance, de polis verkeer en meer.
 

Sparen

Wilt u sparen voor uzelf, uw kinderen en kleinkinderen? Of wil u genieten van de fiscale voordelen van het pensioensparen? In het ruime aanbod aan spaar- en beleggingsverzekeringen bij DVV Peter Lamberts vindt u vast uw gading. https://www.dvvlamberts.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je DVV Verzekeringen / Lamberts & partners een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond