De Sonville nv

Openingsuren

Maandag 25/09 10:00 - 18:00
Dinsdag 26/09 10:00 - 18:00
Woensdag 27/09 10:00 - 18:00
Donderdag 21/09 10:00 - 18:00
Vrijdag 22/09 10:00 - 18:00
Zaterdag 23/09 Na afspraak
Zondag 24/09 Gesloten

Info

Bij drukkerij De Sonville in de Molendreef in Lovedegem kan je als particulier of bedrijf terecht voor alle drukwerken, zowel digitaal als analoog. Je kan er kopiën laten maken van documenten en ontwerpen, maar kan er ook een beroep doen op drukker om je bij te staan met je ontwerp en lay-out. 
 

Drukwerken

Zit je op school, ben je bedrijfsleider/-medewerker of heb je als particulier iets af te drukken volgens de regels van de kunst? Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom bij De Sonville in Lovendegem. Laat je bijstaan met gericht advies door een team van echte professionals bij deze ervaren drukkerij!

Je kan er terecht voor het printen / afdrukken van affiches, bidprentjes, brieven, brochures, flyers, folders, geboortekaartjes; uitnodigingen, kopiën, labels, menukaarten, naamkaartjes, rouwbrieven, uitnodigingen, visitekaartjes en meer!
 

Proefwerken inbinden

Ben je student en heb je een belangrijke taak die je graag had laten afdrukken of inbinden? Wil je graag notities kopiëren om je cursus aan te vullen? Of heb je een vraag over het design / ontwerp van een opdracht? Voor al deze zaken ben je bij De Sonville in Lovendegem aan het juiste adres!

Heb je vragen of wil je meer info? Ga gerust eens langs in de zaak of bel hen even op!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Sonville nv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond