Openingsuren

Maandag 18/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 19/01 Gesloten13:00 - 17:00
Woensdag 20/01 Gesloten13:00 - 17:00
Donderdag 21/01 Gesloten13:00 - 17:00
Vrijdag 22/01 Gesloten13:00 - 17:00
Zaterdag 23/01 10:30 - 12:0012:00 - 16:00
Zondag 17/01 Gesloten

Foto’s

Info

Woondecoratie voor elk seizoen

De 4 Jaargetijden is gelegen kortbij het centrum van Maaseik en is een sfeervolle winkel met woonaccessoires voor binnen en buiten, aangepast aan elk seizoen: Lente, winter, zomer, herfst. Ook voor de feestdagen wordt er een assortiment aan bijpassende woonaccessoires voorzien! Denk maar aan leuke kerstversiering of schattige kuikentjes voor Pasen. Zet jij je decoratie graag binnen of eerder buiten? De 4 jaargetijden voorziet een assortiment voor beide!


Pure Nostalgie

De theepot van vroeger, of de voorraaddozen thee, koffie, romantische kopjes...
Pure nostalgie voor vind je terug bij Sonia in Maaseik of via haar webshop.
Tekstborden, bronzen beeldjes, canvas-schilderijen, mode accessoires... Het zijn ideale geschenken voor vrienden en familie. Voor elke gelegenheid hebben ze bij De 4 jaargetijden het perfecte geschenk.
Weet je niet wat kiezen? Dan is er nog altijd de Cadeaubon.

 

Decoratie voor heel uw huis

Bij decoratie ga je in je hoofd al direct je slaapkamer of woonkamer inkleden maar zelfs voor je inkom en je badkamer vind je leuke decoratie bij de 4 jaargetijden! Een handdoekenrekje, deurstop, parfumflesje of een etui met handdoekjes? Maak jouw interieur compleet met deze leuke en originele extra's! Voor persoonlijk advies staat Sonia altijd paraat om te helpen! 


Tuindecoratie

Na een drukke week op het werk verlang je misschien wel naar een weekendje vol rust in je eigen huis en tuin. Sonia  helpt je met ideeën voor binnen en buiten om dat huiselijke gevoel bij jou thuis te creëren. Hou jij dit jaar een staycation in de tuin maar mist deze nog wat aankleding? Fris hem op met een ornament, een romantische krans of een landelijke tuinset en geniet met volle teugen.
NIEUW nu ook een openlucht toonruimte met diverse soorten grind en split, boomschors en tuingrond.

Ligging en routebeschrijving