Marleen Hermans Interieurarchitectuur

Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/06 GeslotenGesloten
Zondag 27/06 GeslotenGesloten

Info

Bent u net verhuisd of is uw interieur verouderd en kan het wel een frisse nieuwe look gebruiken? Dan staat Marleen Hermans Interieurarchitectuur klaar om u bij te staan! 
 

Interieur voor iedereen

Marleen Hermans Interieurarchitectuur stelt zich ten dienste van iedereen, of u nu doet aan nieuwbouw, herinrichting van uw woonst, uitbreiding of renovatie. Dit alles in zowel kleinere als grote huizen. Marleen is van begin tot einde betrokken bij uw interieurinrichting. Ten eerste geeft ze advies, zodat u samen met haar een beeld kan vormen van wat de mogelijkheden allemaal zijn. Daarnaast zal Marleen ook uwinterieur volledig ontwerpen: ze zal een duidelijk en gedetailleerd plan opstellen van wat er allemaal moet gebeuren en hoe alles er zou moeten gaan uitzien. Ten slotte eindigt Marleen met de realisatie van uw interieur, zodat u er in kan beginnen leven! 
 

Persoonlijk en behulpzaam

U kan bij Marleen Hermans Interieurarchitectuur altijd rekenen op een betrokken, persoonlijke service. Marleen geeft ieder afzonderlijk project de aandacht die het verdient! Van begin tot einde is ze zeer betrokken bij al haar projecten, en ze volgt het hele proces van vaag idee naar ontwerp naar realisatie op de voet. U kan zich op ieder moment tot haar wenden met al uw vragen, ideeën en bemerkingen, en zel zal steeds klaarstaan om u verder te helpen. 

Bent u aan het (ver)bouwen of kan uw interieur een frisse nieuwe wind gebruiken? Neem dan snel contact op met Marleen Hermans Interieurarchitectuur via het nummer 089/56 73 54.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief