Andere belangrijke handelaars

Algemene Electriciteitswerken Benny Embrechts

Altijd bereikbaar via telefonisch contact of e-mail : benny.embrechts@telenet.be

Info

Bij Algemene Elektriciteitswerken Benny Embrechts te Malle kan u terecht voor alle elektriciteitswerken, van nieuwbouw tot renovatie, alsook appartementen.
 

Video- en parlofoon

U wil graag weten wie er voor de deur staat vooraleer u deze opent? Of u wenst de voordeur van op afstand te kunnen openen, zonder naar beneden te moeten lopen? Dan is een video- of parlofoonsysteem de ideale oplossing. Zo kiest u voor veiligheid en comfort. Laat het voor u het gepaste systeem installeren, volledig op maat naar uw smaak en budget.
 

Domotica

Algemene Elektriciteitswerken Benny Embrechts biedt domoticaoplossingen voor elk budget. Dankzij domotica maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden van uw huis. Zo kan domotica dienst doen voor het automatisch aan- en uitspringen buitenverlichting, het starten van grote stroomverbruikers tijdens de daluren en het aanpassen van verwarming in functie van buitentemperatuur en aanwezigheid van personen
 

Poortautomatisatie

Gun uzelf het comfort om vanuit uw wagen of van eender waar met één knop de garagepoort te kunnen openen of sluiten. Doe beroep op de specialist voor het automatiseren van uw vleugel-, schuif- of kantelpoort. 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Algemene Electriciteitswerken Benny Embrechts, 2390 Malle, Sint Lenaartsebaan 24