Malls broodje ('t)

Openingsuren

Maandag 14/06 07:30 - 15:00
Dinsdag 15/06 07:30 - 15:00
Woensdag 16/06 07:30 - 15:00
Donderdag 17/06 07:30 - 15:00
Vrijdag 18/06 07:30 - 15:00
Zaterdag 19/06 GeslotenGesloten
Zondag 13/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

’t Malls broodje is een trendy broodjeszaak en gezellige lunchroom te Malle.
U kan er terecht voor een lekkere lunch met ovenverse broodjes met beleg naar keuze, frisse salades of snacks waarbij kwaliteit en versheid centraal staan.  's Morgens kunt u lekker ontbijten in de lunchroom. Ook voor een heerlijke kop koffie of een verfrissend drankje kunt u bij 't Malls broodje terecht. De zaak beschikt over 14 zitplaatsen.
 

Ontbijtplek Malle

’t Malls broodje voorziet u graag van een gezellige ontbijtplek te Malle door u diverse ontbijtformules aan te bieden. Deze ontbijtformules bevatten koffie, thee, chocomelk, een croissant en een broodje. Of had u liever een glaasje appelsiensap of een mini koffiekoek? Wie kiest voor het luxe ontbijt kan dan weer genieten van een extra glaasje cava, gerookte zalm en krabsalade. Ideaal voor als u iets te vieren heeft, zowel in familiale sfeer, als met de vriendenkring of met uw partner.
 

Lunch Malle

Tijdens de middag bent u welkom bij ’t Malls Broodje voor lekkere verse belegde broodjes. De keuze in beleg is ruim. Kies voor brie, hesp of kip curry. Of had u liever een belegd broodje met tonijnsla, garnaalsla of gerookte zalm?
U kan ook gaan voor een panini. Deze zijn zowel verkrijgbaar met vis, vlees als vegetarisch. Of opteert u liever voor een fris en gezond slaatje? Voor de allerkleinsten kan u hier een authentieke boterham met choco of confituur bekomen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo verder!... 9 Review door: Tom
Uitstekende service... 7,8 Review door: Jade
Wendy en Dave zijn topuitbaters!... 10 Review door: Dinja
Super vriendelijk personeel.... 10 Review door: Sofie