Openingsuren

Maandag 26/08 Na afspraak
Dinsdag 27/08 Na afspraak
Woensdag 21/08 Na afspraak
Donderdag 22/08 Na afspraak
Vrijdag 23/08 Na afspraak
Zaterdag 24/08 Na afspraak
Zondag 25/08 Na afspraak

Foto’s

Info


Wat ooit begon als een hobby, is uitgegroeid tot een ware passie. Geregeld gaan ze op brocante- en antiekmarkten op zoek naar leuke en mooi spullen voor het interieur. Hunvoorkeur gaat daarbij uit naar de typische Engelse woonstijl, die gezelligheid en warmte uitstraalt. De meeste artikelen zijn afkomstig van Engelse antique fairs.

 

Bijna alle spulletjes hebben al een heel leven achter de rug, wat ze uitstraling, charme en karakter geeft. Vooraleer de artikelen te koop worden aangeboden, worden ze opgekuist, opgeknapt en desnoods gerestaureerd. Natuurlijke materialen zoals hout en leder krijgen een behandeling die de vaak mooie, oude patina doet herleven. 

Precious Decorations is gespecialiseerd in antieke babyschoentjes en dameslaarsjes. De meeste dateren uit de Victoriaanse periode of het begin van de twintigste eeuw. Voor sommigen een waar verzamelaarsobject, voor anderen een aparte toets in een persoonlijk interieur.

 

Ze nodigen u heel graag uit voor een bezoekje aan hun webwinkel! Kom binnen en geniet van de sfeer van warm en gezellig wonen!

Het aanbod verandert hier geregeld. Kom daarom af en toe eens een kijkje nemen. Misschien vindt u wel dat ene stuk dat nog ontbrak in uw interieur ...

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief