Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Wapenstilstandsdag op 11/11
Maandag 11/11 Na afspraak
Dinsdag 12/11 Na afspraak
Woensdag 13/11 Na afspraak
Donderdag 14/11 Na afspraak
Vrijdag 15/11 Na afspraak
Zaterdag 16/11 Na afspraak
Zondag 17/11 Gesloten

Info

Raam Confectie Marleen te Malle is uw specialist in raamdecoratie op maat. Zowel het meten, maken als plaatsen alles op maat wordt door de winkel verzorgd. Tijdens het opmeten voorziet de specialist in raamdecoratie u graag van advies aan huis om de beste keuze te kunnen maken.

Raam Confectie Marleen voorziet u van een uitgebreide keuze in overgordijnen, glasgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, alsook tapijten, verticale lamellen en horizontale lamellen.
 

Lamellen in hout en aluminium

Zowel houten als aluminium lamellen hebben elk hun eigen voordelen.

Houten lamellen zijn de ideale keuze voor wie meer warmte in zijn interieur wil brengen. Bovendien laat deze houten raamdecoratie u eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw, gaat geluiddempend werken wanneer u de lamellen sluit en heeft een isolerende werking, zodat de warmte in de winter binnen blijft en de zomerse hitte van buiten, ook buiten blijft.

Met aluminium lamellen creëert u dan weer een moderne en strakke sfeer. Dankzij hun vuil- en vochtbestendigheid zijn ze geschikt voor vrijwel iedere ruimte, ook in de badkamer en keuken.
 

Paneelgordijnen

Raamdecoratie in de vorm van paneelgordijnen is ideaal om grote ramen of schuifpuien te bedekken. Paneelgordijnen hebben een moderne designuitstraling en werken isolerend dankzij de stilstaande luchtlaag tussen het raam en de gordijnen.
 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen combineren de praktische voordelen van rolgordijnen met de elegantie van overgordijnen. Deze raamdecoratie zorgt het hele jaar door voor een aangename binnentemperatuur en past zowel in een strak als in een klassiek interieur.
 

Ligging en routebeschrijving