Openingsuren

Maandag 24/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 25/01 09:00 - 18:15
Woensdag 26/01 09:00 - 18:15
Donderdag 27/01 09:00 - 18:15
Vrijdag 21/01 09:00 - 18:15
Zaterdag 22/01 10:00 - 18:15
Zondag 23/01 GeslotenGesloten

Info

Bloemen Louis te Mechelen

Bloemen Louis is reeds een 60-tal jaren een gevestigde waarde in het Mechelse. Die traditie zet Bloemen Louis gewoon verder als een eigentijdse bloemenwinkel. De bloemen en planten zijn altijd van topkwaliteit en voldoen steeds aan uw behoeftes. Zowel voor persoonlijke bloemen, planten of geschenken als voor bedrijven en evenementen wordt er aandachtig geluisterd naar wat u wilt en doet Bloemen Louis er alles aan om aan deze wensen te voldoen.


Bloemenabonnement

Wil je iemand gedurende een langere periode in de bloemetjes zetten of wil je zelf kunnen genieten van permanent verse bloemen in huis? Vraag dan zeker een bloemenabonnement aan en geniet van elke week een verse ruiker of maandelijks een verrassing. Een bloemenabonnement is er naar ieders wil en budget. U betaalt vooraf of maandelijks en Bloemen Louis zorgt voor de rest. Neem contact op en er wordt samen met u naar een geschikte formule gezocht. Dit kan ook voor bedrijven voor zowel bloemen als planten of tafelstukjes. Bloemen Louis bekijkt samen met u naar de gepaste formule voor uw bedrijf.
 

Levering

Wilt u iemand verassen maar hebt u niet voldoende tijd om langs de winkel te gaan? Geen enkel probleem! Bloemen Louis laat alles in het centrum van Mechelen leveren per fiets door de Green drivers die ook zijn aangesloten bij Fleurop Interflora waardoor u bij hier terecht kan voor bestellingen wereldwijd.

 

Indien u de bloemen en andere artikelen wilt bekijken en u kan niet naar de winkel komen, neem dan zeker eens een kijkje op de webshop!
https://bloemenlouis.floralshop.be


 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Beste wensen voor 2021! Met een... 9,3 Review door: Erika
Prettige feestdagen!... 9,4 Review door: Lucca
Super vriendelijke handelaar!... 10 Review door: Roberto
Fijn ontvangst, mooie bloemen!... 8 Review door: Sylvia
Zeer behulpzaam en klaar voor ee... 8,5 Review door: Fien