Bloemen Louis

Openingsuren

Maandag 21/10 Gesloten
Dinsdag 22/10 09:00 - 18:15
Woensdag 23/10 09:00 - 18:15
Donderdag 24/10 09:00 - 18:15
Vrijdag 25/10 09:00 - 18:15
Zaterdag 26/10 10:00 - 18:15
Zondag 20/10 Gesloten

Info

Bloemen Louis in Mechelen

 

Bloemen Louis is reeds een 60-tal jaren een gevestigde waarde in het Mechelse. Die traditie zetten we gewoon verder als een eigentijdse bloemenwinkel. Onze bloemen en planten zijn altijd van topkwaliteit en voldoen steeds aan uw behoeftes. Zowel voor persoonlijke bloemen, planten of geschenken als voor bedrijven en evenementen luisteren wij aandachtig naar wat u wilt en doen er alles aan om aan deze wensen te voldoen.

 

Bloemenabonnement

 

Wil je iemand gedurende een langere periode in de bloemetjes zetten of wil je zelf kunnen genieten van permanent verse bloemen in huis? Vraag dan zeker ons bloemenabonnement aan en geniet van elke week een verse ruiker of maandelijks een verrassing. Een bloemenabonnement is er naar ieders wil en budget. U betaalt vooraf of maandelijks en wij zorgen voor de rest. Neem contact met ons op en we zoeken samen met u naar de geschikte formule.

 

Ook voor bedrijven

 

Wil je als bedrijf een mooi bloemstuk aan de balie, een vleugje natuur op kantoor of tafelstukjes? Dan ben je bij bloemen Louis aan het juiste adres. Voor iedereen zoeken we naar het gepaste bloemen -en/of plantenabonnement.

 

Levering aan huis

 

Wilt u iemand verassen maar hebt u niet voldoende tijd om langs onze winkel te komen? Geen enkel probleem! Wij laten alles in het centrum van Mechelen leveren per fiets door de Green drivers en zijn ook aangesloten bij Fleurop Interflora waardoor u bij ons terecht kan voor bestellingen wereldwijd.

 

Indien u onze bloemen en andere artikelen wilt bekijken en u kan niet naar onze winkel komen, neem dan zeker eens een kijkje op onze webshop!

https://bloemenlouis.floralshop.be

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Promo: Cadeau Bloemenabonnement

Kom uw kerst -en/of nieuwejaarscadeau kopen bij Bloemen Louis in Mechelen. Ons Bloemenabonnement is het ideale geschenk voor de eindejaarsfeesten. Bij aankoop van een Bloemenabonnement van minstens 120 euro krijgt u een gratis, bijpassende vaas cadeau. Aarzel niet!

Open bijlage

Trefwoorden

Reviews