Boesjkammeree

Openingsuren

Maandag 06/07 08:00 - ...
Dinsdag 07/07 08:00 - ...
Woensdag 08/07 08:00 - ...
Donderdag 09/07 08:00 - ...
Vrijdag 03/07 08:00 - ...
Zaterdag 04/07 11:00 - ...
Zondag 05/07 11:00 - ...

Foto’s

Info

Voor de beste ambiance en voor de meest gezellige tijden bent u steeds welkom in café Boesjkammeree aan het station van Mechelen.
 

Café stationsbuurt Mechelen

Het café Boesjkammeree, gemeenzaam ook wel Den Boesj genoemd, is een eigentijds café in de stationsbuurt van Mechelen, op het Koning Albertplein pal tegenover het station. Een ideaal café dus voor nog een snel drankje voor u de trein moet nemen, of gewoon om af te spreken met vrienden of om alleen iets te komen drinken.

In een gemoedelijke sfeer klinkt er alternatieve en moderne muziek, alsook deuntjes van de jaren 1970 en 1980 en ontmoeten er niet alleen studenten maar ook werkende mensen elkaar.

Zin in extra ontspanning? Dan kan u bij café Boesjkammeree een spelletje op de flipperkast spelen.
 

Een hapje en een drankje

In het Mechelse café Boesjkammeree is het altijd gezellig genieten met een frisse pint of een cocktail en een lekkere snack. Boesjkammeree biedt namelijk ook lekkere broodjes en heerlijke spaghetti aan. In de zomer kan u heerlijk ontspannen in de zon op het terras met een lekker koel Sol biertje, vergezeld van nacho chips met een lekker pittige salsa.
 

Fuifzaal Mechelen

Wil u een feestzaal huren op een goed bereikbare plek in Mechelen? Café Boesjkammeree beschikt over een fuifkelder die kan gereserveerd worden voor allerhande feestjes, van verjaardagen tot afstudeerfeestjes.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief