Deinktentonershop.be

Openingsuren

Maandag 30/11 11:00 - 18:00
Dinsdag 01/12 09:00 - 18:00
Woensdag 02/12 09:00 - 18:00
Donderdag 03/12 09:00 - 18:00
Vrijdag 04/12 09:00 - 18:00
Zaterdag 05/12 09:00 - 14:00
Zondag 29/11 GeslotenGesloten

Info

De inktentonershop in Mechelen

De inkt en tonershop in Mechelen is uw ideale partner voor uw ideale printer. Wij bezorgen onze klanten steeds de beste kwaliteit van inkt en tonerprodukten. Bij ons kan u besparen op uw inktpatronen en tonercartridges en geniet u zelfs van onweerstaanbare prijzen.
Wij staan garant voor de beste smartdeals inktpatronen en toners. Alle patronen hebben de hoogste printkwaliteit en zijn geproduceerd in Europa. Ze bevatten de juiste printchip en hebben een garantie minimaal van 2 jaar. Zoals eerder gezegd kan u bij ons rekenen op zeer mooie voordeelpakketten die zijn samengesteld tegen zeer lage prijzen.


De inktentonershop.be: topkwaliteit aan lage prijzen


Ondanks de lage prijzen kan u zeker zijn van de beste kwaliteit aan inkt en tonerproducten. Eerst en vooral levert ons huismerk u een grote besparing op en bevat het vaak ook nog beduidend meer inkt dan de originele cartridges. Hierdoor loopt het prijsverschil vaak zelfs op tot 60%.
Voor alle duidelijkheid, onze voordeelpakketten worden nieuw vervaardigd en zijn geen gerecycleerde patronen. Hierdoor kan u zeker zijn van topkwaliteit en een product met levenslange garantie.
 Cartridges bestellen kunt u 24/7, maar bestelt u voor 17u dan worden deze de volgende werkdag reeds geleverd (voor 90% van de leveringen - op werkdagen). U kunt bij ons terecht voor alle grote en minder courante merken.

 
 De inktentonershop: onze inktpatronen

Op onze website kan u op een vlotte en gemakkelijke manier de ideale inktpatronen selecteren die u wilt. Selecteer eerst het merk van uw printer, het type printer en wij zorgen voor de gepaste inktpatronen. Indien uw merk printer of type printer er niet bij staat, neem dan gerust contact op met ons en wij geven u het juiste advies. 


De inktentonershop: onze toners

Op onze website kan u ook onze toners op een vlotte en gemakkelijke manier selecteren. Selecteer eerst het merk van uw printer, het type printer en wij zorgen voor de gepaste toners. Indien uw merk printer of type printer er niet bij staat, neem dan gerust contact op met ons en wij geven u het juiste advies. 
 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Mijn shop

Bekijk onze shop

Trefwoorden

Nieuwsbrief