Dierenpraktijk Geerens

Spreekuren

Maandag 24/06 09:00 - 10:0018:00 - 19:00
Dinsdag 25/06 Na afspraak
Woensdag 19/06 18:00 - 19:00
Donderdag 20/06 09:00 - 10:00
Vrijdag 21/06 18:00 - 19:00
Zaterdag 22/06 10:00 - 11:00
Zondag 23/06 Gesloten
Buiten deze uren van de vrije raadpleging werk ik op afspraak. Op afspraak komen of tijdens het spreekuur kost evenveel. Maar minder lang wachten en minder stress voor uw huisdier en uzelf.  Indien nodig kan ook een huisbezoek aangevraagd...
Toon meer

Buiten deze uren van de vrije raadpleging werk ik op afspraak.

Op afspraak komen of tijdens het spreekuur kost evenveel. Maar minder lang wachten en minder stress voor uw huisdier en uzelf. 

Indien nodig kan ook een huisbezoek aangevraagd worden.

PS: Hou er wel rekening mee dat op huisbezoek niet alle nodige onderzoeken kunnen uitgevoerd worden en dat er dan misschien alsnog een afspraak op de praktijk moet gemaakt worden.

Info

Dierenartsenpraktijk Geerens Mechelen

Bij Dierenartsenpraktijk Geerens kan u terecht met honden, katten, fretten, duiven, konijnen, cavia's en andere knaagdieren.

Enkele van de diensten van Dierenartsenpraktijk Geerens zijn een algemene check-up en preventieve zorgen, medische verzorging van zieke en gewonde dieren, digitale radiografie en echografie. 


Verder kan je bij Dierenartsenpraktijk Geerens in Mechelen ook terecht voor:
Chirugie: Diverse chirurgische ingrepen worden hier met zorgvuldigheid uitgevoerd. De anesthaesie wordt aangepast naargelang ras en leeftijd van het dier. Er wordt ook gebruik gemaakt van gasanesthaesie. Na de operatie kan uw lieveling rustig bijkomen in de recovery onder een lekkere warme lamp.

Hospitalisatie: De ernstig zieke patientjes kunnen ook gehospitaliseerd worden. Indien nodig wordt dan een infuus aangelegd. Fleece dekentjes en kussentjes zijn voorhanden. Vermits Dr Sara Geerens boven de praktijk woont kan er ook 's nachts een oogje in het zeil gehouden worden.

Tandverzorging: Verwijderen van tandsteen en reinigen van het gebit onder narcose.

Verkoop van geneesmiddelen en voeding

Ligging en routebeschrijving