Openingsuren

Maandag 04/12 09:00 - 17:00
Dinsdag 28/11 09:00 - 17:00
Woensdag 29/11 09:00 - 17:00
Donderdag 30/11 09:00 - 19:00
Vrijdag 01/12 09:00 - 17:00
Zaterdag 02/12 09:00 - 13:00
Zondag 03/12 Gesloten

Foto’s

Info

Hét adres voor uw plat dak 


Overweeg je om zelf je plat dak te leggen? Easyroof biedt zelfbouwpakketten aan voor EPDM platte daken met een handige montagefilm en handleiding bijgevoegd. Ook voor wie niet zo handig is, is er geen probleem. Met de voorgevormde hulpstukken zoals afvoeren, dakdoorvoeren en profielhoeken wordt het plaatsen en afwerken van een EPDM dak kinderspel. En tijdens het plaatsingsproces kan je steeds een beroep doen op onze telefonische helpdesk. Meer dan 10.000 zelfbouwers plaatsten al succesvol zelf hun plat dak met Easyroof. Bent u de volgende? 

Het Easyroof zelfbouwpakket 


Het EPDM membraan zelf is opgevouwen tot een klein pakketje van minder dan 1m², dus gemakkelijk af te halen met een gewone personenwagen. Andere meegeleverde producten in ons standaardpakket zijn: EPDM, rubberkit silicone, aansluiting regenwaterafvoer, dakrandprofielen (lengte 2,50m), diverse afwerktapes, toolbox en optioneel isolatiepanelen, dampscherm en lichtkoepels.

Levertermijn

In tegenstelling tot een dakwerker waar je wel 2 jaar op moet wachten, gaat het bij Easyroof een heel stuk sneller. Je kan zonder afspraak langskomen en wij rekenen direct een detailofferte uit op maat van jouw project. Vervolgens kan je de dakmaterialen ook meteen meenemen. De EPDM folie wordt op maat gesneden terwijl je wacht, en opgevouwen tot een klein pakketje van minder dan 1m². 

Verschillende ondergronden 
 

Ook voor een renovatie van een oud roofing- of bitumen dak is EPDM de ideale dakbedekking. Het EPDM membraan dat uit één stuk is gesneden, wordt rechtstreeks op een oude dakbedekking gekleefd wat ervoor zorgt dat je geen afbraakwerken of stortkosten hebt. Let er wel op dat de constructie zelf nog in goede staat is, maar de roofing hoeft uiteraard niet meer waterdicht zijn. De meest duurzame oplossing is wel om eerst een bijkomende isolatielaag aan te brengen bovenop de bestaande roofing. De PIR isolatieplaten worden met het meegeleverde montageschuim rechtstreeks op de roofing gekleefd. De oude roofing doet dan nog dienst als onderliggend dampscherm voor de nieuwe isolatielaag. 

Verschillende diktes EPDM folie 
 

De standaarddikte van het door ons geleverde EPDM membraan is 1,15mm. Dit is de meest gebruikte EPDM uit één stuk en wordt bij 95% van alle residentiële woningbouwen gebruikt.
 

De dikkere variant van 1,50mm wordt slechts sporadisch geadviseerd door de architect bij een zeer druk belopen dakterras. Naast het prijsverschil heeft de 1,50mm enkele specifieke nadelen. Zo is de dikkere variant veel zwaarder en stugger en dus moeilijker te plooien in de hoeken. De garantie en levensduur van 1,15mm en 1,50mm is gewoonweg identiek, dus om die reden hoef je al zeker niet te twijfelen!


Klik HIER voor meer informatie.
 

Easyroof pakt uit op Batibouw 2023 
 

Batibouw 2023 komt eraan en gaat door van 14 tot en met 19 maart 2023. Batibouw 2023 staat in het teken van ecologische en duurzame bouwmaterialen. Ook Easyroof zal hierbij haar steentje bijdragen. Met een levensduur van 50 jaar is EPDM één van de meest duurzame en minst vervuilende dakmaterialen. Bovendien is EPDM 100% recycleerbaar. Daarnaast zal tijdens Batibouw 2023 extra focus gelegd worden op groendaken en zonnepanelen.

 

Op de stand van Easyroof kan je een echt demonstratiedak beleven in een realistische setting. Ook worden er regelmatig demonstraties gegeven over het plaatsen van een EPDM dak.

 

Nieuwbouw blijft uitermate belangrijk voor Batibouw, maar ook de renovatiesector zit in de lift. Naast de klassieke sleutel-op-de-deur aanbieders, wint vooral zelfbouw aan belangstelling. Zowat iedere techniek in de bouw is vertegenwoordigd in zelfbouw, al dan niet met begeleiding. Niet alleen in technieken als verwarming en elektriciteit, maar ook in ruwbouw zoals gevel- en dakwerken kan met heel wat budget uitsparen door zoveel mogelijk zelf te doen.

 

Voor het isoleren en waterdicht maken van een plat dak heb je zelfs helemaal geen dakwerker nodig! Ondanks stijgende bouwkosten kan je toch nog 50% besparen op je dakfactuur! Ervaring of opleiding in dakwerken is hiervoor niet vereist. Easyroof demonstreert doorlopend de eenvoudige plaatsing van een EPDM membraan uit één stuk, waarbij ook de montage van dakisolatie, dakrandprofielen, het aansluiten van de regenafvoer, en het integreren van een platdakvenster of lichtkoepel aan bod komen.

Het EPDM membraan wordt naadloos en uit één stuk op maat van jouw dak aangeleverd, inclusief montagekit & handleiding. Makkelijk toch?
 

Klik hier voor een vrijblijvende offerte op maat van jouw dak.


Praktisch:

Opgelet! Batibouw 2023 duurt slechts 6 dagen in plaats van 9, en gaat door van dinsdag 14 tot en met zondag 19 maart 2023. Je vindt ons in paleis 5 aan de middengang!


Openingsuren:

Dinsdag 14 maart 10u-19u
Woensdag 15 maart 10u-19u
Donderdag 16 maart 10u-21u (Nocturne)
Vrijdag 17 maart 10u-21u (Nocturne)
Zaterdag 18 maart 10u-19u
Zondag 19 maart 10u-19u


Easyroof geeft bovendien ook 100 duo-tickets weg! Hou zeker onze Facebook pagina in de gaten 
 

Tot dan!
 

Het Easyroof team - Paleis 5 aan de middengang (stand 5324)

Reviews door klanten van Easyroof bv

9 op 2022-12-06 om 15:42:11
Jullie hebben een top service
10 op 2022-12-06 om 15:41:58
Heel goede service! :)

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Easyroof bv

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Easyroof bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond