Het Roombolleke

Openingsuren

Maandag 06/04 12:00 - 22:00
Dinsdag 07/04 12:00 - 22:00
Woensdag 08/04 12:00 - 22:00
Donderdag 09/04 12:00 - 22:00
Vrijdag 03/04 12:00 - 22:00
Zaterdag 04/04 12:00 - 22:00
Zondag 05/04 12:00 - 22:00

Foto’s

Info

Het Roombolleke is een eet- en fietscafé en koffiehuis met als specialiteit ambachtelijk roomijs, gelegen in Meeuwen-Gruitrode.

U bent hier steeds welkom voor een kleine lunch met een croque, soep, uitsmijter, omelet, pasta, koude schotel of hartige boekweitpannenkoek.

Op zoek naar een lekker dessertje? Dan zijn de pannenkoeken, Brusselse wafels, milkshakes en natuurlijke de grote coupes met vers roomijs echte aanraders.

Het is eveneens mogelijk om ijstaarten en ijs aan huis te laten leveren op bestelling.
 

Ijscoupe met vers roomijs

Met ambachtelijke roomijs bereidt Het Roombolleke in Meeuwen-Gruitrode de lekkerste coupes. U heeft hier de keuze uit verschillende ijssoorten, afgewerkt met fruit, een saus naar keuze, slagroom en meer.

Diabetici kunnen een coupe met suikervrij vanille ijs verkrijgen.
 

Lichte lunch

Op zoek naar een lekkere maar lichte lunch in Meeuwen-Gruitrode. Bij Het Roombolleke heeft u de keuze uit diverse bereidingen croque, toast en omelet.
 

Snacks

Voor een lekkere macaroni met ham in kaassaus, lasagne, koninginnenhapje en een keuze uit verschillende koude schotels moet u eveneens bij Het Roombolleke zijn.
 

Verse Brusselse wafel

Bij Het Roombolleke kan u smullen van Brusselse wafels, ter plekke gemaakt en bedekt met een bolletje ijs, suiker of fruit naar keuze.
 

Verse pannenkoeken

Het koffiehuis biedt ook verse pannenkoeken uit eigen keuken. U vindt hier variaties van pannenkoeken met warme chocolade- of vruchtensaus, tot een pannenkoek met vers fruit, of een simpele maar lekkere siroop of suiker naar keuze
 

Boekweitpannenkoek

Boekweitpannenkoeken zijn hier verkrijgbaar met een zoete afwerking zoals siroop, maar ook boekweitpannenkoeken met spek, hesp en kaas zijn erg lekker.
 

Milkshakes en warme dranken

In de zomer biedt een milkshake van Het Roombolleke de ideale verfrissing. Tijdens de koude wintermaanden kan u zich hier dan weer komen verwarmen met een warme chocomelk of een koffietje komen drinken.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

uitstekend... 10 Review door: Surti
kortom alles in daar meer dan in... 10 Review door: Sumitra
altijd positief... 10 Review door: Padmawathi
wordt er steeds met een glimlach... 10 Review door: Paola