Oppemse Hoeve bv

Openingsuren

Maandag 12/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 13/04 GeslotenGesloten
Woensdag 14/04 GeslotenGesloten
Donderdag 15/04 12:00 - 23:00
Vrijdag 16/04 12:00 - 23:00
Zaterdag 10/04 12:00 - 23:00
Zondag 11/04 12:00 - 22:00

Foto’s

Info

Restaurant Oppemse Hoeve

Wij heten u van harte welkom in Taverne - Restaurant Oppemse hoeve. Onze zaak is gelegen in een landelijke omgeving dichtbij de Nationale Plantentuin van Meise en op een boogscheut van de A12. Bij ons is het steeds gezellig vertoeven. Op Zomerse dagen kan u tot rust komen op ons groot terras temidden van de vele prachtige bloemen en bomen. Op koude dagen kan u genieten van het winterlandschap aan de open haard in onze veranda.
 

Wandel & fietstaverne

Wandelaars en fietsers die de mooie omgeving verkennen, vinden bij ons dus de ideale tussenstop.  Kinderen verwennen we met aangepaste gerechten en een speeltuin. Voor de liefhebbers hebben wij achteraan in onze tuin twee petanquebanen ter beschikking. Onze kaart biedt voor ieder wat wils: van traditionele gerechten tot fijne seizoensgebonden delicatessen.
 

Maandmenu & lunch

Elke maand voorzien wij een maandmenu en tijdens de week kan u ook een lunch menu verkrijgen. Onze verande bouwen wij graag volgens uw wensen om in een feestzaal voor maximaal 40 genodigden. Ook recepties en koffietafels kunnen bij ons doorgaan. Op onze bovenverdieping beschikken wij over een aparte ruimte die heel geschikt is voor seminaries en feesten tot 30 personen en recepties. Deze zaal beschikt over al de nodige moderne infrastructuur. Benieuwd om dit allemaal zelf te komen ontdekken,

We kijken uit naar uw bezoek! Hopelijk tot gauw!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief