FDR Pleisterwerken

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren FDR Pleisterwerken toe

Op afspraak

Foto’s

Info

FDR Pleisterwerken uit Merchtem heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring, zowel in het uitvoeren van pleisterwerken als in algemene bouwwerken. Een verzorgde afwerking en sterke service naar de klanten toe wordt hier hoog in het vaandel gedragen.

 

Pleisterwerken

Gladde muren binnenshuis zijn erg populair tegenwoordig. Uw muren laten bepleisteren geeft meteen een heel andere en vooral afgewerkte look wanneer de pleisterwerken netjes zijn uitgevoerd door een ervaren bezetter. FDR Pleisterwerken uit Merchtem staat klaar om professionele pleisterwerken en plafonneerwerken uit te voeren in uw woning met een onberispelijke afwerking. Dit vakmanschap vult het bedrijf aan met open communicatie en eerlijke prijzen. De bezetter heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van pleisterwerken en voorziet steeds de tijd om na de werken alles netjes op te ruimen.
FDR Pleisterwerken verzorgt naast bepleistering van uw binnenmuren ook plafondbepleistering.

 

Nieuwbouw en renovatie

Een nieuwbouwwoning realiseren is niet altijd eenvoudig. Samenwerken met een specialist die over een ruime ervaring het vak beschikt, is een stevige troef. Bij FDR Pleisterwerken bent u zeker van correct advies, een professionele uitvoering én een nauwkeurige opvolging van uw werken.
Ook bij renovatiewerken gaat FDR Pleisterwerken uit Merchtem voor honderd procent tevredenheid.

 

Ligging en routebeschrijving