Andere belangrijke handelaars

Banner Van Rensbergen Schoenen

Van Rensbergen Schoenen

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Op afspraak
Woensdag 09:00 - 12:00 13:30 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:00 13:30 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:00 13:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00 13:30 - 18:00
Zondag Gesloten
Piedro-Rondinella-Richter-EB-Florens-Birkenstock-Twinns/Track-GBB-Catimini-O.Strelli-Zecchino d'Oro-Wolky-Footnotes-Semler-Mephisto-Allrounder-Verhulst-Vabeene-Van Bommel-Solidus-Berkemann-Finn Comfort-Mannz-Hickersberger-Rohde-Tape-Floris Van...
Toon meer


Piedro-Rondinella-Richter-EB-Florens-Birkenstock-Twinns/Track-GBB-Catimini-O.Strelli-Zecchino d'Oro-Wolky-Footnotes-Semler-Mephisto-Allrounder-Verhulst-Vabeene-Van Bommel-Solidus-Berkemann-Finn Comfort-Mannz-Hickersberger-Rohde-Tape-Floris Van Bommel-Finest-Durea-Florens-Agama...

 

 
SINTERKLAASACTIE!
Vanaf 8 november t.e.m 6 december kan u een paar pantoffeltjes, een pyjama en een heerlijk parfum winnen!!!

Foto’s

Info

Heeft u vaak problemen om de juiste schoenen te vinden? Wij kopen al onze kinder-dames- en herencollecties aan in verschillende breedtematen. Zowel voor smalle voeten als brede voeten. 90% van onze schoenen zijn ook geschikt voor steunzolen.
Heeft u last van hallux valgus of hallux rigidus? De soepele schoenen met stretchmateriaal zijn daarvoor uiterst geschikt.
Diabetes? Ook daarvoor bieden wij u een mooi assortiment aan. Mits voorschrift van een gespecialiseerde arts heeft u ook recht op een gedeeltelijke terugbetaling.
Chroom-en nikkelvrije schoenen? Geen probleem.
Wij hebben een RIZIV nummer en zijn erkend door alle mutualiteiten.
Steunzolen en orthopedische maatschoenen worden hier in huis gemaakt.
U kan een afspraak maken voor een stapanalyse.

Onze kinderschoenen worden gemaakt met de beste materialen,zijn perfect afgewerkt en geproduceerd in eigen fabrieken binnen Europa.
Wij hebben intussen 22 jaar ervaring en vinden het nog steeds prioriteit dat iedere klant met de juiste schoenen buiten stapt!  Daar doen we het voor!

 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Van Rensbergen Schoenen, 1785 Merchtem, Nieuwstraat 11