Couture Linda

Openingsuren

Maandag 20/01 Na afspraak
Dinsdag 21/01 Na afspraak
Woensdag 22/01 Na afspraak
Donderdag 23/01 Na afspraak
Vrijdag 24/01 Na afspraak
Zaterdag 18/01 Na afspraak
Zondag 19/01 Na afspraak

Foto’s

Info

Couture Linda

Bij Couture Linda in Merelbeke kan u terecht voor maatwerk damesmode, bruids- en suitekleding en eigen patroon-ontwerp. Couture Linda zoekt samen met u naar de perfecte bruidsjurk en kijkt erop toe dat de bruid en haar bruidssuite een prachtig plaatje vormen samen.
Op zoek naar damesmode op maat voor een communiefeest, jubileum of een andere speciale gelegenheid? Ook voor u staan de deuren van de winkel in Merelbeke wagenwijd open.
 

Exclusieve bruidskleding op maat

Een stralende bruid begint met een exclusieve bruidsjurk. Couture Linda staat u bij in het vinden van hét perfecte trouwkleed. Ontdek het ruime assortiment trouwjurken in de winkel. Toch niet zeker de jurk van uw dromen gevonden te hebben? Couture Linda nodigt u uit in het aterlier om zo samen uw droomjurk uit te werken van a tot z met eigen patroonontwerp.
Uw trouwdag moet de mooiste dag van uw leven worden. Daarom omvat de service ook stylingtips die u de perfecte uitstraling geven en u eindeloos doen stralen.
 

Suitekleding op maat

Bij couture Linda weten ze dat de mooiste huwelijken bestaan uit het meest harmonieuze schouwspel. Daarom staat Couture Linda niet enkel klaar voor de bruid, maar bieden ze ook kleding op maat voor de bruidssuite. Want bij een stralende bruid hoort een unieke suite.
 
Couture Linda in Merelbeke bezorgt u de dag van uw leven.
Voor een afspraak belt u op het nummer 09/230 22 79.

Ligging en routebeschrijving