Openingsuren

Maandag 14/06 GeslotenGesloten
Dinsdag 15/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 17/06 GeslotenGesloten
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 13/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Heren: wordt het tijd voor een trendy nieuwe snit? Dan zit u nergens beter dan bij Haarmode Stijn!
 

Kapper op afspraak

Haarmode Stijn is een kapsalon dat bemand wordt door een team kapper smet meer dan 20 jaar ervaring. Op die lange tijd hebben ze heel wat geleerd over hun vakgebied, maar ook over het klantvriendelijk handelen! Alle heren kunnen bij deze kappers terecht voor een fikse knip- of trimbeurt. De kappers zijn steeds op de hoogte van de laatste nieuwe modetrends, waardoor u het salon altijd verlaat met een moderne, modieuze look. Afspraken kunnen altijd online gemaakt worden via de website, maar ook reservatie doormiddel van een telefoontje naar het nummer 09/230 56 91 is mogelijk. Knipbeurten zijn ook beschikbaar voor kinderen.
 

American Crew mannenproducten

Wenst u thuis ook iedere dag weer dat kappergevoel na te bootsen? Dan bent u wellicht geïnteresseerd in de aangeboden verzorgingsproducten van American Crew, dé lijn speciaal ontworpen voor mannenverzorging.
 

Service met een drankje

U kan bij Harmode Stijn naast een modieus kapsel ook steeds rekenen op de bijbehorende service. Dit houdt in dat u altijd goed ontvangen wordt door een team enthousiaste kappers, maar ook dat u tijdens het wachten op uw beurt steeds getrakteerd wordt op een gratis kopje koffie of een lekkere frisdrank. Daarnaast wordt u steeds behandeld in een gezellig ingerichte zaak, wat u zich direct doet thuis voelen!
 
Wordt het tijd voor een nieuw kapsel voor u of uw zoon, of moet de baard wat getrimd of geschoren worden? Surf dan gauw naar www.haarmodestijn.be en maak een afspraak.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief