HogerHuis

Openingsuren

Maandag 25/01 Na afspraak
Dinsdag 26/01 Na afspraak
Woensdag 27/01 Na afspraak
Donderdag 28/01 Na afspraak
Vrijdag 29/01 Na afspraak
Zaterdag 30/01 Na afspraak
Zondag 24/01 Na afspraak

Info

Hogerhuis is opgericht in 2011, door 2 broers die van jongs af aan hun passie voor houtwerk gevolgd hebben. Vandaag bestaat het Hogerhuis team uit meer dan 10 gedreven, ervaren vakmensen.

 

Oprichter Bruno werd architect en deed ervaring op bij een gerenommeerd bureau alvorens zijn pijlen volledig op Hogerhuis te richten. Zijn creativiteit en doordachte oplossingen zijn ingebeiteld in het DNA van Hogerhuis. Mede-oprichter Nicolas is afgestudeerd als handelsingenieur – efficiëntie en coördinatie zijn de troeven die hij meeneemt in elk project.

 

Samen met onze schrijnwerkers, boomspecialist en plaatsers streven we naar duurzame oplossingen en de hoogste kwaliteit voor jouw houtwerk. We leggen de houten lat hoog en dat zie je in het resultaat. Met meer dan 100 afgewerkte projecten op de teller in binnen – en buitenland, voor zowel privé en zakelijke klanten alsook verschillende overheidsinstanties en gemeenten.

Sinds kort hebben we onze activiteiten ook uitgebreid met tuinarchitectuur, aanleg en onderhoud. 


BOOMHUTTEN, EEN BUITENGEWONE BELEVENIS.

Op zoek naar een boomhut? Het ervaren team van Hogerhuis is uit het juiste hout gesneden. Compleet met een eigen architect die instaat voor het ontwerp en de opvolging. Groot of klein, van modern tot klassiek? Ontdek het ruim aanbod van boomhutten bij HogerHuis


EEN BOOMHUT: VOOR ELK WAT WILS.
Zoek je iets origineler dan een speeltoestel en wil je je (klein)kinderen terug buiten laten spelen? Een boomhut van Hogerhuis zorgt voor een unieke speelervaring.


HOUTWERK IN DIVERSE STIJLEN
Hogerhuis is gespecialiseerd in alle stijlen houtwerk, zolang het maar hout is. Zo bouwen we luxueuze poolhouses, in die mooie Engelse cottage stijl of met een tijdloos en strak design. Van modern tot klassiek, maar altijd duurzaam en kwalitatief.

Nood aan extra bergruimte, maar liefst mooi in harmonie met woning en tuin? Dan is een houten carport of tuinberging van Hogerhuis de oplossing. Ontworpen in landelijke stijl of met een strakke vormgeving.


EIGEN ARCHITECT IN HUIS.
Onze eigen huisarchitect ontwerpt en denkt mee in tal van verschillende projecten, waarin hout steeds de hoofdrol speelt. Dit doen we zowel voor buiten – als binneninrichting. Van unieke houten boomhutten tot de volledige inrichting van een biowinkel; ons gedreven team beschikt over de juiste vakkennis en materiaal om elk project tot een goed einde te brengen. Bovendien doen we alles in eigen beheer; van ontwerp tot plaatsing en afwerking. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kunnen we alles perfect en efficient plannen.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief