Openingsuren

Maandag 26/09 07:00 - 18:00... - ...
Dinsdag 27/09 GeslotenGesloten
Woensdag 28/09 GeslotenGesloten
Donderdag 29/09 07:00 - 18:00... - ...
Vrijdag 30/09 07:00 - 18:00... - ...
Zaterdag 01/10 07:00 - 15:00... - ...
Zondag 25/09 07:00 - 13:00... - ...

Info

Bakkerij Vermeersch-Vandepoel is jouw warme bakker uit de buurt

De lekkerste producten op het gebied van bakkerij en patisserie kan je vinden bij Bakkerij Vermeersch-Vandepoel uit Merksplas. Zij zijn reeds vele tientalle jaren een vaste waarde in Merksplas in omgeving. De bakkerij die van vader op zoon werd doorgegeven, staat als warme bakker gekend voor de lekkerste broden, taarten en gebak uit de omgeving. Het loont ook zeker de moeite om hun unieke specialiteiten te proeven. 
 

Brood

Bakkerij Vermeersch-Vandepoel heeft meer dan 27 broodsoorten in hun assortiment. Deze worden dagelijks ovenvers voor jou gebakken. Ze gebruiken steeds de beste en zuiverste ingrediënten van betrouwbare leveranciers. Je kan je brood ook op voorhand bestellen. Zo ben je zeker dat jouw favoriete broodsoort niet is uitverkocht. 
 

Zoutloos brood, glutenvrij brood

Er is zoutloos brood en glutenvrij brood te verkrijgen op bestelling bij Bakkerij Vermeersch-Vandepoel. Gelieve wel minimum één dag vooraf te bestelling door te geven.
 

Taarten en gebak

Bij Bakkerij Vermeersch-Vandepoel bieden ze dagelijks een ruime keuze aan tarten en gebak in hun bakkerij. Dit kunnen o.a. biscuittaarten, crème au beurre taarten en diverse taartstukken zijn. Alle taarten worden 's nachts volledig handmatig bereid in het atelier. Aangezien er geen machine aan te pas komt, hebben alle taarten van bij Bakkerij Vermeersch-Vandepoel een unieke smaak. 
 

Verjaardagstaarten, gelegenheidstaarten

Is er binnenkort een jarige in je nabije omgeving, ga dan voor een origineel cadeau en kies voor een gepersonaliseerde taart die Bakkerij Vermeersch-Vandepoel zal creëren. Wil je er graag een foto aan toevoegen, bezorg deze dan minimum enkele dagen vooraf in de bakkerij te Merksplas. 
 

Kindertaarten

Ook voor kinderen en jongeren voorzien ze bij Bakkerij Vandermeersch-Vandepoel speciale taarten. Je kan er hun favoriete held of Disneyfiguur erop laten zetten. Een eigen gekozen foto of tekening is perfect mogelijk. Je kan reeds enkele creaties bekijken via hun Facebookpagina. 
 

Ontbijtmanden, geschenkmanden

Je vindt niet alleen brood en patisserie bij Bakkerij Vermeersch-Vandepoel, er is namelijk nog heel wat lekkers te ontdekken. Zo zijn er tal van huisgemaakte lekkernijen zoals koekjes, confituur en wafels. Deze kan je ook gebruiken om zelf jouw geschenkmand samen te stellen. Je kan ontbijtmanden afhalen of laten leeveren aan huis. Jij kiest zelf hoe de mand wordt gevuld, gaande van lekkere croissants, boterkoeken, kaas of hesp, tot zelfs een fles champagne. Bestel tijdig zodat Bakkerij Vermeersch-Vandepoel de tijd heeft om alles mooi en aantrekkelijk te verpakken en samen te stellen. 
 

Koekjes, patisserie

Bakkerij Vermeersch-Vandepoel ontwikkelden zelf hun eigen "tarte maison". Deze taart is in geen enkele andere bakkerij te vinden. De taart wordt gemaakt op basis van biscuit, slagroom en krieken. Daarnaast hebben ze tal van andere patisserie en taarten zoals hun chocomoussetaart. Uiteraard volgt Bakkerij Vermeersch-Vandepoel de jaarlijkse trends. Daarbij kan je aangepast gebak zoals kersttaarten en bûches verkrijgen. Ook de koekjes worden door hen zelf gebakken. 
 

Broodautomaat

Je hebt een lange werkdag achter de rug, de winkels zijn dicht en je hebt geen brood meer in huis. Dit is geen probleem meer dankzij Bakkerij Vermeersch-Vandepoel. Zij hebben hun eigen broodautomaat in Merksplas. Daarin vind je verschillende soorten brood zoals grof, wit en meergranen. Dagelijks word de automaat opnieuw aangevuld met lekkere vers gebakken broden. De automaat is 24/24 beschikbaar zodat mensen die 's nachts of in ploegen werken ook steeds terecht kunnen voor het lekkerste brood. 
 

Drank- en snackautomaat

Naast hun broodautomaat heeft Bakkerij Vandermeersch-Vandepoel ook een drank- en snackautomaat ter beschikking. De automaat is gevuld met blikjes en flesjes frisdrank, bier en diverse soorten snoep. Heb je verder nog vragen of wil je graag een bestelling plaatsen, breng dan zeker een bezoekje aan de gezelligste bakkerij van het land of vul het contactformulier in via deze link: http://www.bakkerij-vermeerschvandepoel.be/nl/vermeersch-vandepoel en zij antwoorden je zo snel mogelijk.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bakkerij Vermeersch-Vandepoel een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Goede bediening, altijd vriendel... 9,5 Review door: Carine
prettige feesten... 10 Review door: Annie
Fijne feestdagen en de beste wen... 9 Review door: Astrid
heel lekkere pistolets!rndik... 9,5 Review door: Inge
Fijne feestdagen en beste wensen... 10 Review door: Diane
Zeer vriendelijke bediening.... 10 Review door: Adrianus