Bart Ghyselbrecht Aannemingen bvba

Openingsuren

Maandag 22/10 Na afspraak
Dinsdag 23/10 Na afspraak
Woensdag 24/10 Na afspraak
Donderdag 18/10 Na afspraak
Vrijdag 19/10 Na afspraak
Zaterdag 20/10 Na afspraak
Zondag 21/10 Gesloten

Van maandag tot zaterdag gelieve te bellen op de gsm

Info

Bart Ghyselbrecht Aannemingen uit Middelkerke is gespecialiseerd in kraan- en grondwerken,het zaaien en maaien van gazons, kleppermannen en braakterreinen. Ook voor het leveren van teelaarde, zeefgrond, compost, zand, steenslag en  boomschors zit u hier goed. Verder is de aannemer uit Middelkerke gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen en diverse terreinen zoals industrieterreinen. Zo verzorgt de vakman uw droomtuin met parking, oprit, vijver en tuinafsluiting.
 

Tuinaanleg met terras en vijver

Droomt u van een mooie aangelegde tuin, maar is hier momenteel nog geen sprake van Bart Ghyselbrecht Aannemingen is de professionele aannemer die u graag te hulp schiet om de tuin van uw dromen aan te leggen. Deze tuinaanleg gaat van het aanleggen van gazon, tot het verzorgen van een mooie extraatjes in de tuin.

Droomt u naast al dat groen, ook van een vijver in uw tuin? Of wenst u op een gezellige zomeravond nog even op uw charmante terras te kunnen vertoeven? Bespreek uw wensen met Bart Ghyselbrecht uit Middelkerke om uw tuin helemaal naar uw eigen stijl aan te leggen.

Uw tuin is pas helemaal af met een stijlvolle omheining. Bart Ghyselbrecht Aannemingen plaatst vakkundig en snel een kwalitatieve afsluiting rondom uw tuin zodat u kan genieten van uw privacy.
 

Tuinonderhoud

Eens uw tuin is aangelegd, kan u blijvend beroep doen op de aannemer uit Middelkerke voor het onderhoud van uw tuin. Van het scheren van hagen tot het snoeien van bomen, Bart Ghyselbrecht staat voor u klaar.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Bart Ghyselbrecht Aannemingen bvba, 8430 Middelkerke, Lombardsijdelaan 29