Openingsuren

Maandag 31/01 07:00 - 13:00
Dinsdag 01/02 07:00 - 13:0013:45 - 18:00
Woensdag 02/02 07:00 - 13:00
Donderdag 03/02 07:00 - 13:0013:45 - 18:00
Vrijdag 28/01 07:00 - 13:0013:45 - 18:00
Zaterdag 29/01 09:00 - 13:0013:45 - 18:00
Zondag 30/01 Gesloten

Info

Bij Het Boek Junior kan je terecht voor alle dagbladen, tijdschriften en luxe-magazines!

Haal je leesvoer bij de gezelligste krantenwinkel van Middelkerke en omstreken. En dat is bij Het Boek Junior! Bij deze dagbladhandelaar kan je niet alleen magazines,kranten en tijdschriften vinden maar ook hebben ze een ruime keuze aan puzzelboeken. Verder heet deze zaak ook een uitgebreid en origineel assortiment aan wenskaarten in de aanbieding.
 

Maar er is nog veel meer 

Bij Het Boek Junior kan je er ook terecht om een gokje te wagen. Er is de mogelijkheid voor het inzetten van spelpotten en Nationale loterijespelen. Eveneens staan ze ook altijd klaar met gekoelde frisdranken en oplaadkaart voor je GSM. 
 

NIEUW te verkrijgen bij Het Boek Junior

NIEUW in hun assortiment zijn de wonderlijk ruiken geurkaarsen van het merk WoodWick en ook exclusieve kaarsen met houten wiek i.p.v. lont. Wat een extra leuke touch geeft aan deze kaarsen is dat ze knetteren tijdens het branden. Kortom, voor elk wat wils dus. Wekelijks zijn ze geopend van 's ochtends vroeg met afwisselende sluitingsuren. Deze dagbladhandelaar met zoveel meer is gelegen op de hoek van de Populierenlaan 1 te Middelkerke. Voor bijkomende vragen en informatie kan je Het Boek Junior altijd bereiken via hun e-mail adres of telefonisch. Ze kijken er naar uit om je te verwelkomen in hun gezellige zaak!

Boekhandel

Op zoek naar een ontspannend boek voor op vakantie te lezen? Of geniet u er gewoon van om af en toe een boek te kopen? Verwen uzelf! Kom eens kijken naar het gamma boeken 
Leest u liever stripboeken? Ook deze zijn verkrijgbaar bij Het Boek Junior . Kom het gamma aan bekende strips van Suske en Wiske, Jommeke, De Kiekeboes, De Rode Ridder, Urbanis, FC De Kampioenen, … zeker eens ontdekken.

Gadgets, Lotto en geschenken 

Buiten leesvoer heeft de krantenwinkel ook een ruim assortiment aan gadgets en wenskaarten in diverse thema’s.  Kaartje van De Lijn nodig? Ook uw buskaart kan u hier aankopen. Indien u graag een gokje waagt moet u zeker eens rondsnuffelen tussen de krasspelen en Lotto formulieren. Ook de sportfanaten zijn hier welkom voor een gokje op de automaten.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Het Boek Junior

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Bedant voe elke dag me gazette a... 10 Review door: Bianca
Zeer vriendelijk!... 8,1 Review door: Maxim
Altijd vriendelijke bediening en... 10 Review door: André
Deze zaak blijft over de middag... 10 Review door: Bianca
altijd vriendelijk... 10 Review door: Carine