Openingsuren

Maandag 21/06 GeslotenGesloten
Dinsdag 22/06 GeslotenGesloten
Woensdag 23/06 GeslotenGesloten
Donderdag 24/06 09:00 - 18:00... - ...
Vrijdag 18/06 09:00 - 18:00... - ...
Zaterdag 19/06 09:00 - 18:00... - ...
Zondag 20/06 09:00 - 16:30... - ...

Foto’s

Info

Vishandel De Noordzee

Bij vishandel De Noordzee op de Leopoldlaan te Middelkerke, zit u goed voor verse vis, gerookte vis, schaal- en schelpdieren, mosselen en meer visdelicatessen. Traiteur De Noordzee biedt u eveneens koude schotels en vers bereide gerechten.
 

Vishandel

Houdt u van verse vis, kan u wel eens genieten van een schotel met schaal- en scheldieren, of bent u eerder voor gerookte vis? De Belgische kust is dé plek waar u de lekkerste visdelicatessen zal vinden. Als visliefhebber moet u beslist eens langsgaan bij De Noordzee In Middelkerke om de lekkere visspecialiteiten te ontdekken. Bij deze vishandel vindt u dagelijks verse vis, een grote keuze aan gerookte vis, mosselen en garnalen. U kan hier tevens het hele jaar door van de maatjes smullen.
 

Traiteur

Vishandel De Noordzee biedt u ook graag zijn traiteurdiensten aan. Zo serveert De Noordzee u graag lekkere huisbereide gerechten met vis en verse koude schotels. Alle bereidingen worden ter plaatse klaargemaakt en zijn super vers, klaar om te serveren.
 

Mosselen

Frietjes met mosselen is een echte klassieker in België. Wilt u zelf thuis een echt mosselfeest houden en van lekkere mosselen kunnen genieten? Ga dan langs bij een specialist zoals vishandel De Noordzee voor de beste mosselen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief