Amare Advertising & Events

Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 27/06 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Amare Advertising & Events

We open new worlds, althans dat is ons motto! Bij ons bent U aan het juiste adres omtrent het ontwerp, belettering en textiel-bedrukking. Wat U ook denkt rond de reclame rubriek, vraag het ons gerust. Wij hebben een uitgebreid gamma aan folie's, drukwerk en textiel. Ook met ons nieuwe event gedeelte kunnen wij je van te pas komen.
 

Ontwerp

Vertel ons wat U wenst, wij ontwerpen geheel naar uw persoonlijkheid en Uw verhaal rond Uw bedrijf, vereniging of evenement. Wij ontwerpen logo's, huisstijlen en gedrukte media volledig in het teken van U. 
 

Belettering

Ook bij de belettering staat U graag in de kijker. U wenst dat Uw zaak, vereniging of evenement wordt gezien. Van plaatmateriaal tot sticker-folie's je kunt het maar denken en wij kunnen het maken. 
 

Textiel

Naast het ontwerp en belettering houden wij ons bezig met textiel-bedrukking. Borduren, zeefdrukken en foliedruk noem het maar en het staat op je eigen gepersonaliseerde trui, t-shirt, pet, muts, vlag, spandoek,... Bij ons zijn zowel kleine als grote oplage's mogelijk. De kleding die wij voor u bedrukken heeft een zeer vernieuwende stijl en blijft hun hoofd boven water houden door hun zeer modieuze aanpassingen.
 

Event Planning

Met ons nieuwe event gedeelte sedert 1/09/2019 voorzien wij de nodige materielen van A tot Z voor jou unieke event. Dit zoals bandjes/toeganskaarten, cashless systemen/drankbonnen, security, crew, podia, decoratie, belichting, enzovoort. Samen met jou helpen wij je een volledig evenemen
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief