Openingsuren

Maandag 30/11 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 25/11 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 26/11 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 27/11 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 28/11 Na afspraakNa afspraak
Zondag 29/11 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Foto's zijn eigenlijk momenten en herinneringen uit iemands leven die permanent vastgelegd worden. Het is dikwijls leuk om na enige tijd je oude foto's en prenten nog eens te bekijken. Het schept gevoelens van nostalgie en blijheid om terug te kijken op de leuke dingen uit iemands leven. 

Fotografie Declerck Mario in Middelkerke is erin gespecialiseerd om die momenten via zijn lens te vertalen naar prachtige foto's. U kunt een beroep doen op zijn professionele diensten voor babyfotografie, kinderfotografie, familiefoto's, portretfotografie, pasfoto's, huwelijksreportages, bedrijfsfotografie en immo-fotografie. 

 

Foto's en portretten

Bij mijlpalen of speciale gelegenheden in iemands leven is het leuk om achteraf te kunnen terugblikken naar die momenten. Fotografie Declerck Mario weet steeds de mooiste composities samen te stellen met u of uw geliefde, vriend(in) en/of familielid als centraal onderwerp.

Samen met u gaat hij op zoek naar een mooie locatie, een unieke setting of een feeërieke omgeving om u te verzekeren van de mooiste resultaten. Bent u zonet papa of mama geworden, gaat u trouwen of had u graag een persoonlijk portret gehad van u of uw gezin?

Laat dan uw babyfoto's, portretten en huwelijksreportages maken door deze ervaren fotograaf!
 

Bedrijfsfotografie

Hebt u een topteam aan medewerkers of collega's, die u graag eens allemaal samen of apart op foto zou laten poseren? Wilt u graag uw website updaten met de meest recente foto's van uw zaak of personeel?
Dan is de optie bedrijfsfotografie iets voor jou! Op een afgesproken dag komt Fotografie Declerck Mario langs in jouw zaak om uw personeel of bedrijf zo goed mogelijk in beeld te brengen!
 

Immo-fotograaf

Een pand verkopen aan de vraagprijs, dat is dikwijls een kwestie van het mooi in beeld brengen van de eigendom. Veel immokantoren en particulieren adverteren hun portfolio online, waardoor potentiële klanten de eerste kennismaking met een woning vaak online maken.

Omdat je geen tweede kans krijgt om een eerste indruk na te laten, zijn goede foto's hier uiteraard onmisbaar.  Als u zichzelf wilt verzekeren dat uw pand zo accuraat en professioneel mogelijk gefotografeerd wordt, kun je best een beroep doen op de diensten van Fotografie Declerck Mario!

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief