Openingsuren

Maandag 26/07 08:30 - 18:00
Dinsdag 27/07 08:30 - 18:00
Woensdag 28/07 GeslotenGesloten
Donderdag 29/07 08:30 - 18:00
Vrijdag 30/07 08:30 - 18:00
Zaterdag 24/07 08:30 - 18:00
Zondag 25/07 08:30 - 12:00

Info

Popie's

Voor een heerlijke tas koffie of een lekker hapje te eten moet u bij Popie’s zijn!
 

Een koele frisdrank, smoothie of lekkere koffie

Voor heerlijke warme of koele drankjes zit u bij Popie’s op de juiste plaats. U vindt er onder meer lekkere frisdranken, heerlijke (verwen)koffie, frisse pinten en zelfs een selectie speciale streekbieren. Afhankelijk van de tijd van het jaar wordt de drankenkaart ook nog verder uitgebreid, bijvoorbeeld met warme glühwein in de koude wintermaanden. Voor de liefhebbers is ook een selectie aan heerlijke thee te verkrijgen.
 

IJscoupes, wafels, pannenkoeken en andere snacks

Voor wie een klein hongertje voelt opkomen is de brede selectie aan verschillende verkrijgbare snacks en zoetigheden interessant. Zoetebekken komen aan hun trekken dankzij de heerlijke ijscoupes, wafels en pannenkoeken met ijs, siroop, suiker … Verder zijn ook een selectie aan lekkere croques, zoals croque monsieur, croque speciale en croque zalm beschikbaar. Ook tot het menu behoren nog enkele andere lekkere snacks, zoals garnaalkroketten. Ook heerlijke dessertjes zijn beschikbaar, waaronder lekker gebak en heerlijke rijsttaartjes.
 

Belegde broodjes en ontbijtbrunch, lunch en avondmaal

Ook voor de grotere maaltijden kan u terecht bij Popie’s. U kan er heerlijk ontbijten of lunchen met onder meer lekkere omelet. Ontdek ook zeker de heerlijke brunch! Ook een assortiment soepen behoren tot het aanbod. Voor wie graag een warme maaltijd heeft vindt u een menu met onder meer lasagne, spaghetti, koninginnenhapje en nog heel wat lekkers. Ook verse belegde broodjes zijn een optie, om ter plekke op te eten of om mee te nemen.

Loopt het water u al in de mond? Spring dan eens binnen bij Popie’s en verwen uzelf!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Een hele mooie zaak met vriendel... 9,1 Review door: Erik
Heel vriendelijk... 7,7 Review door: Lana
Goede zaak... 8,3 Review door: Ella