Café-Feestzaal De Wedergeboorte

Openingsuren

Maandag 17/06 11:00 - ...
Dinsdag 18/06 Gesloten
Woensdag 19/06 11:00 - ...
Donderdag 20/06 11:00 - ...
Vrijdag 21/06 11:00 - ...
Zaterdag 22/06 11:00 - ...
Zondag 23/06 11:00 - ...

www.dewedergeboorte.info

wedergeboorte@telenet.be

op facebook groep en pagina de wedergeboorte

 

verschillende party's en tornooien zijn te volgen via facebook

Foto’s

Info

De Wedergeboorte is een gezellig cafe voor zowel jong als oud, gelegen op het Dorpsplein in Lombardsijde, Middelkerke. In dit café is iedereen welkom om te komen genieten van een frisse pint, verfrissende frisdrank, of een verwarmende koffie of thee te komen drinken. Zin in een beetje entertainment? Dankzij de verschillende caféspelen valt er altijd wel iets te beleven bij De Wedergeboorte. Tevens biedt het café een zaal aan die u kan huren voor uw feest.
 

Café met spelplezier

Bij De Wedergeboorte in Middelkerke voelt iedereen zich thuis. Dit komt door de sfeer die het café dag en nacht vult. U vindt hier steeds iemand die bereid is om een babbeltje te doen, of dit nu een caféganger of de uitbater zelf is. Naast een goed gesprek kan u bij café De Wedergeboorte ook een spelletje pool meepikken. Of daag uw vrienden uit voor een spelletje aan de kickertafel, een spelletje darts of bingo.
 

Feestzaal Middelkerke

Bent u op zoek naar een feestzaal in Middelkerke? De Wedergeboorte stelt een feestzaal ter beschikking waar u terecht kan voor allerlei feestjes. De zaal is geschikt voor al uw privéfeesten zoals verjaardagen, communiefeesten of lentefeesten en doopfeesten. U bent steeds welkom met uw gasten, ongeacht het soort evenement. 

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Geef review

Trefwoorden