Foto’s

Info

De Frietmansion: Jouw stijlvolle mobiele frituur

De nieuwe standaard onder de frituurwagens is stijlvol en professioneel. Dat is de perfecte samenvatting voor De Frietmansion. Kwaliteit is hun grootste troef. Een team staat voor je klaar voor eender welke gelegenheid thuis, op het werk of voor een event.
 

Stoofvlees, goulash, vidée

Kwaliteit is de grootste troef van De Frietmansion. Ze zijn in het bezit van de beste snacks en sauzen. Gerechten van de chef zoals stoofvlees, vidée en goulash. Hun saté's zijn van het lekkerste Duroc D'olives varkensvlees. Ook de overheerlijke hamburgers, braadworsten en bicky burges mogen zeker niet ontbreken. Je kan De Frietmansion ook boeken voor smoutebollen en/of churros. 
 

Catering

Wil je tijdens een feest of event ook voor de 100% kunnen meegenieten en lekker kletsen met vrienden, familie, collega's,... . Boek De Frietmansion en al je zorgen zijn vergeten. Zij zorgen ervoor dat jij zalig kan feesten en samen met de anderen mee kan smullen van al dat lekkers wat De Frietmansion te bieden heeft. 

Contacteer hen tijdig telefonisch of via e-mail zodat je automatisch zeker bent van deze professionele en overheerlijke ervaring. 

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Mobiele Frituur De Frietmansion een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond