Schoonmaakbedrijf Perfection

Openingsuren

Maandag 30/03 Na afspraak
Dinsdag 31/03 Na afspraak
Woensdag 01/04 Na afspraak
Donderdag 02/04 Na afspraak
Vrijdag 03/04 Na afspraak
Zaterdag 28/03 Na afspraak
Zondag 29/03 Gesloten

Info

Schoonmaakbedrijf Perfection is je vertrouwde adres voor algemene schoonmaak in de ruimste zin van het woord. Neem gauw contact op en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen!
 

Dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse kuis van uw pand

Ben je woonachtig in de regio van Moorslede of heb je er een vakantiehuis of -appartement? Zeker als je weinig tijd hebt, is het altijd handig de grondige kuis ervan over te laten aan een professional! Zo kan je terugkomen van je werk en thuiskomen in een stralend fris huis, of aankomen in je buitenverblijfje en geen nare stofhopen en spinnenwebben aantreffen. Voor eigenaars van een appartementsgebouw is deze dienst ook uiterst handig: schoonmaakbedrijf Perfection verzorgt met plezier de properheid van de gemeenschappelijke delen van het gebouw.
 

Grondige kuis van winkels, kantoren, showrooms…

Ben je zelfstandige? Dan is de kuis van jouw zaak iets voor Schoonmaakbedrijf Perfection! Haar team ervaren poetsers zorgt voor een nette, verzorgde werkomgeving, eenmaal per dag, week of maand, zoals jij wenst. Elke dag poetsen lijkt misschien overdreven voor een kantoor of bank, maar voor een zaak waar u klanten ontvangt, zoals een winkel, restaurant of showroom, maakt een vlekkeloze zaak misschien het verschil tussen een aankoop of een ontevreden klant!  
 

Eénmalige opkuis van nieuwbouw of na renovatie

Een uitzonderlijk geval waarin de éénmalige opkuis door een ervaren firma als Schoonmaakbedrijf Perfection uiterst handig is, is na het bouwen of renoveren van jouw woonst. Het is immers heel lastig om met een gewone stofzuiger alle stof uit die gerenoveerde badkamer of keuken weg te krijgen!

Neem gauw contact op met Schoonmaakbedrijf Perfection en ontdek hun dienstengamma. Ze zijn actief in de regio Moorslede, Menen, Kortrijk, Roeselare, Moeskroen, Wevelgem, Ledegem, etc. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Regelmatigheid en correcte afrek... 9 Review door: Michel
nopes: perfectie is niet menseli... 9,5 Review door: Patrick
Al lang onze schoonmaker en alti... 9,5 Review door: Philippe
alle afspraken worden op tijd na... 10 Review door: Lorenzo