De Scheldegalm

Openingsuren

Maandag 13/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 07/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 08/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 09/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 11/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 12/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

 

 

Immo DS werd opgericht in 1968 onder de naam De Scheldegalm.

Ons kantoor is bijna 50 jaar actief in de regio, daardoor beheersen wij de vastgoedmarkt optimaal. Klantgerichtheid is voor ons van het grootste belang. Wij garanderen u een hoogstaande kwaliteitsservice! Vandaag staat een nieuwe, jonge en frisse generatie klaar om het kantoor over te nemen.

Het geven van een verkoop- of verhuuropdracht aan een vastgoedmakelaar is een kwestie van vertrouwen. U wil er zeker van zijn dat uw makelaar u 100% zal steunen. Immo DS wil uitblinken in kwaliteit, elke eigenaar heeft specifieke wensen, als servicebedrijf willen wij hieraan maximaal tegemoet komen. Wij bieden u de professionele ondersteuning met een maximum aan inzet en service! 

Kom gerust langs voor een kop koffie, ondertussen bespreken we uw plannen.
 

Waar kunt u terecht? 

In het hoofdkantoor te De Pinte, Baron de Gieylaan 18 (centrum winkelstraat) kunt u tijdens de kantooruren (9u-12u30 en 14u-17u30) steeds terecht.

Indien gewenst, komen wij ook graag bij u langs, contacteer ons gerust. Een eerste gesprek is steeds gratis en vrijblijvend!

U kunt bij ons terecht voor (ver)huur, (ver)koop, plaatsbeschrijvingen, schattingen, beheer, EPC, elke vorm van juridisch advies.

Trefwoorden

Nieuwsbrief