Info

Brasserie Jeffrey's in het centrum van Vosselare (Nevele) staat sinds mei 2016 voor eigentijds en gezellig tafelen. U wordt er door Sophie en haar broer Wout hartelijk ontvangen in een warme en familiale sfeer waarin culinaire verwennerij en dagverse producten centraal staan. U kan er genieten van de verfijnde Frans-Belgische keuken in het restaurant of tijdens de middag van een heerlijke verse pannenkoek in de tea-room. 
 

From-Farm-To-Table


Doordat u bij Brasserie Jeffrey's geen grote stock aan producten zult vinden worden zij dagelijks en rechtstreeks van bij de bron geleverd met dagverse en streekgebonden producten. Hierdoor behouden zij de kwaliteit van het product en kunnen zij U vrijwel elke dag een nieuwe suggestie aanbevelen. Gaat u liever voor een lunch of diner a la carte? Probeer dan zeker één van hun specialiteiten zoals de zesrib of côte á l'os van Brasvar, een waar streekproduct uit Nevele. Van klassieke gerechten tot trendy en nieuwe concepten,
Chef Nick zorgt met zijn eigen toetsen steeds voor een nieuw culinair genot. 

Hebt u allergieën? Bij Brasserie Jeffrey's houden ze rekening met uw noden en worden alle gerechten lactose en glutenvrij geserveerd. 

U merkt het! Van zakenlunch tot romantisch diner, er is elke dag wel een reden om U culinair te laten verwennen bij Brasserie Jeffrey's in Nevele. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Brasserie Jeffrey's een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond