Maes bv

Foto’s

Info

Maes bvba is een vloerenbedrijf te Nevele. Het bedrijf is werkzaam op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw, zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw en de industrie. Maes bvba is gespecialiseerd in het aanleggen van terrassen en opritten, vloeren en betegelen. Op zoek naar een perfecte afwerking en een kwalitatief eindresultaat? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Binnenshuis
Voor de betegeling van uw badkamer en keuken hoeft u maar één enkel bedrijf te contacteren. Bij Maes bvba kan u terecht voor inloopdouches, vloerwerken en tegelwerken. Droomt u van een badkamervloer in natuursteen en een douchewand in prachtige mozaïek? Maes bvba belooft u het resultaat dat u verwacht van een specialist.

Buiten
Wilt u een terras aanleggen of uw oude terras vervangen? Maes bvba verzekert u een perfect afgewerkt eindresultaat. Ook voor het aanleggen van uw oprit en het plaatsen van klinkers kan u hier terecht.
 
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of project? Neem contact op met Maes Vloeren op 09/3717235 of 0475/297237.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief