Andawe

Openingsuren

Maandag 25/02 Na afspraak
Dinsdag 26/02 08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Woensdag 27/02 Na afspraak
Donderdag 28/02 08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Vrijdag 01/03 08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Zaterdag 23/02 Na afspraak
Zondag 24/02 Gesloten

Foto’s

Info

Andawe in Nieuwpoort biedt een erg uitgebreid pakket van bouwmaterialen, machines en gereedschappen.
Anderzijds kan u ook voor alle types renovatie- en verbouwingswerken bij Andawe terecht, van afbraak tot detailafwerking.

U kan op Andawe rekenen voor een totaalrenovatie, maar ook voor specifieke zaken, zoals ramen en deuren, dakrenovatie en renovatie van toiletten en badkamers, keukens en verwarming.
 

Renovatie dak

Wilt u uw woning renoveren en hoort daar ook een dakrenovatie bij? Of is uw dak niet meer zo stevig en isolerend als het zou moeten zijn? Bij renovatiewerken aan uw dak is het slim hier een specialist bij te halen. Andawe is uw ervaren partner in dakrenovatie en garandeert hierbij steeds kwaliteit en professionaliteit.
 

Renovatie badkamer

Uw badkamer is de plek waar u zich opmaakt voor de dag en later weer klaarmaakt voor een goede nachtrust. Het is belangrijk dat u houdt van de sfeer in deze ruimte en dat uw badkamer over alle gewenste voorzieningen beschikt.

Gaat u verbouwen en wenst u een nieuwe badkamer te plaatsen waarin u écht graag tot rust komt of u aangenaam in kan oppeppen voor de dag? Andawe staat in voor de volledige of gedeeltelijke vakkundige renovatie van uw badkamer.
 

Vloerverwarming leggen

Gaat u bouwen of verbouwen en hoort daar nieuwe vloerverwarming bij?  U kan bij Andawe terecht voor de installatie van uw vloerverwarming in uw woning.

Vloerverwarming creëert een aangenaam en knus gevoel in een kamer. Bovendien krijgt u een warmer gevoel In een ruimte met vloerverwarming dan in een ruimte met traditionele verwarming, waardoor u met minder energie de gewenste temperatuur kan behalen en vloerverwarming energiebesparend werkt. Andawe uit Nieuwpoort laat u graag zelf de voordelen ervaren.
 

Renovatie keukens

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen? Van de afbraak tot het afwerken van uw droomkeuken, kan u rekenen op Andawe te Nieuwpoort.
 

Leveren bouwmaterialen

U kan bij Andawe terecht voor bouwmaterialen zoals machinepleister, stuc-primer, siliconen en lijmanker.

Vergelijk zelf en kies voor Andawe, waar kwaliteit en prijsbewustheid op de eerste plaats staat.

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Andawe als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden