Artisanale Bakkerij Verhelst: authenticiteit smaakt.

 

Vakmanschap sinds 1957, Dirk Verhelst stapte in 1980 in de voetsporen van zijn vader en draagt variëteit, specialiteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Zo ontstond Bakkerij Verhelst een artisanale bakker in Nieuwpoort. Geen en mass geproduceerde broodjes die vroeg in de ochtend geleverd worden, hier gebeurt alles nog in het holst van de nacht, mengen, kneden, bakken. Zo kan u elke ochtend om 7 uur (behalve op maandag) genieten van vers gebakken brood, pistolets, ontbijtkoeken en gebak. Hun specialiteit? Vloerpistolets op steen gebakken, stokbroden op Franse wijze en Boterkoeken, aan u geleverd met een glimlach en een vlotte bediening.

 

Daarnaast is er een ruim aanbod aan brood zoals Boerenbrood, Koala, Volkoren, Linea, Muesli, Synergie, Waldkorn, Toscane, 10 granen en Speltbrood. Wil je een kijkje achter de schermen? Je kan Artisanale Bakkerij Verhelst ook vinden op Youtube en op Facebook. 

 

Artisanaal, vers en vakkundig, dat kan u bij ons verwachten!

 

Rond de feestdagen vindt u er steeds de heerlijkste creaties, ze zijn bijna te mooi om op te eten. Voor Pasen, Moederdag, Vaderdag, Kerst en Nieuwjaar of andere gelegenheden is er een uitgebreide keuze aan chocolade en geschenkartikelen. De etalage wordt eveneens aangepast aan het seizoen.

 

Elke zaterdag kan u er eveneens terecht voor koekebrood en suikerbrood op ouderwetse wijze. Vers zoals u het nog nooit geproefd heeft. En op zondagochtend komen de pistolets om het uur kraakvers uit de over, net zoals de stokbroden en de koffiekoeken.

 

Wij vinden het leuk dat onze site bij Handelsgids.be regelmatig wordt bekeken, we plaatsen er geregeld seizoensgebonden nieuwtjes op. Ook foto’s en acties worden aangepast, het is fijn om dit zelf te kunnen aanpassen.

 

Bakkerij Verhelst, kies voor vers.

 

Langestraat 143
8620 Nieuwpoort
058/23 35 09