Openingsuren

Maandag 23/05 12:00 - 22:00
Dinsdag 24/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 18/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 20/05 12:00 - 00:00
Zaterdag 21/05 12:00 - 00:00
Zondag 22/05 12:00 - 22:00

Info

Bärgli, het Zwitsers Eethuis


Houdt u van de Zwitserse keuken, maar is een reis naar Zwitserland net iets te ver? Ontdek Bargli, het Zwitsers Eethuis in Nijlen, in de nabijheid van de Pallieterstad te Lier en slechts 400 meter van de fietsroute Het Diamantpad.

 
Zwitserse keuken

Kom gezellig tafelen op Zwitserse wijze in het restaurant te Nijlen. Begin met een borrel met Zwitserse vlees- of kaasschotel en ga verder met een rösti met echte Zwitserse rookworst. Hebt u het meer voor kaas? Probeer dan zeker de kaasfondue of kaas raclette a volonté. Verder kan u hier verschillende vis- en vleesschotels, salades, pasta’s en soepen eten. Voor de kleinsten zijn er aangepaste kinderschotels.


Feestzaal

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar een feestzaal met lekker eten voor een grote groep gasten? Bargli beschikt over een feestzaal waar zo’n 200 personen terecht kunnen. Daarnaast beschikt het restaurant over een tuin en een ruime parking.

Wenst u een communiefeest, personeelsfeestje, of een verjaardagsfeest te organiseren in een ruime en gezellige zaal? Of maakt u graag gebruikt van de tuin voor uw tuinfeest, receptie of barbecue? U bent steeds welkom met uw gasten, ongeacht het soort evenement. 

Reserveer de feestzaal of verzeker uzelf van een plekje in het Zwitserse restaurant via 03 / 480 35 97.
 

Camperparking

Vanaf heden kan je met je camper terecht op hun ruime parking en genieten van de overheerlijke Swiss-Take-Away. Alles wordt aan de camper gebracht en uiteraard mag je ter plaatse blijven overnachten. Een dag voordien reserveren volstaat. Ons aanbod kan je terugvinden via deze link: https://www.campermeal.be/ . Heb je vrienden met een camper, geef de boodschap dan maar gerust door! 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Vriendelijkste Restaurant Vlaanderen

Nog steeds kunnen we niet geloven dat Bärgli het Vriendelijkste Restaurant van Vlaanderen is geworden. En dan kwam er ook nog bij dat we Laureaat zijn voor Vriendelijkste Handelaar Nijlen met 9,56/10. Jullie zijn de allerbeste!! 1000x dank voor deze eer!!

Open website Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bärgli, het Zwitsers Eethuis een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

altijd vriendelijk en lekker ete... 9,9 Review door: Roger
Zeer vriendelijke bediening... 8,5 Review door: Wendy
Lekker gegeten van het wild '... 8,5 Review door: Frie
Het was super lekker rnDe 1... 9,6 Review door: Han
alles was in orde... 8,1 Review door: Eric