Linda Hondenkapsalon

Openingsuren

Maandag 02/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 03/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 30/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 31/07 GeslotenGesloten
Zondag 01/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Gediplomeerd Hondentrimster Linda heet u en uw hond van harte welkom in haar hondenkapsalon in Nijlen. Op zoek naar iemand die uw trouwe viervoeter op een professionele manier kan wassen, trimmen, knippen en meer? Dan bent u bij Hondenkapsalon Linda aan het juiste adres.
 

Hondenkapsalon Nijlen

Als gediplomeerd hondentrimster neemt Linda uw viervoeter volledig onder handen voor het wassen, kammen, ontwollen, ontklitten en knippen van de vacht. Linda heeft al meer dan tien jaar ervaring in het verzorgen van allerlei hondenrassen. Daarnaast is dit hondenkapsalon gespecialiseerd in de middelgrote tot grote rassen. Heeft u een Berner sennenhond? Dan is Hondenkapsalon Linda in Nijlen beslist de hondenkapper voor uw viervoeter, wegens tonnen ervaring met dit ras. Andere honden zijn zeker ook welkom, zelfs diegenen met een erg lastige vacht. Naast de vacht verdient ook het spijsverteringsstelsel van uw hond het beste. Daarom is Hondenkapsalon Linda tevens verdeler van MeraDog honden- en kattenvoer.

Hondenkapsalon Linda in Nijlen staat elke weekdag klaar voor uw hond. Een afspraak maken kan telefonisch via 0494/03.36.70

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief