Openingsuren

Maandag 05/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 29/11 08:30 - 19:00
Woensdag 30/11 08:30 - 19:00
Donderdag 01/12 08:30 - 19:00
Vrijdag 02/12 08:30 - 19:00
Zaterdag 03/12 08:00 - 17:30
Zondag 04/12 07:30 - 17:00

Info

Verse groenten en fruit, vleeswaren en bakkerij, ook aan huis

Al drie generaties lang, sinds 1980, zorgt de familie Verwimp ervoor dat klanten elke dag opnieuw voorzien worden van verse vleeswaren en een ruim assortiment aan groenten en fruit. Uiteraard kan u er ook terecht voor non-food, droge voeding en dranken. Ze streven steeds naar de beste kwaliteit en uitstekende service. Zo kan u ook een beroep doen op Spar Nijlen voor levering aan huis van al uw favoriete producten. Het familiale karakter van de zaak garandeert u een warm welkom in de winkel en een persoonlijke, warme sfeer. De familie Verwimp heeft ten slotte in al die jaren als winkeluitbaters al heel wat ervaring opgelopen in het in de watten leggen van haar klanten! Tegelijkertijd garandeert het Spar-label u een strenge kwaliteitscontrole, Spar laat immers niet eender wie haar winkels uitbaten! 
 

Ook traiteur en cateringsdienst

Naast u te voorzien van kwaliteitsproducten, in de winkel of aan huis, verzorgt Spar Nijlen ook al uw feesten. Er is een ruim aanbod aan koude buffetten aan zeer aantrekkelijke prijzen. Daarbovenop kan u in de zomer op hen ook beroep doen voor het voorzien van uw barbecuefeesten. Voor het volledige aanbod houdt u best ook hun website en online shop in de gaten, naast het volledige ruime aanbod vindt u hier ook regelmatig interessante promoties!  
 

Bent u woonachtig in de omgeving van Nijlen? Spring dan zeker eens binnen in Spar Nijlen voor de meest verse voeding van de hoogste kwaliteit. Tot binnenkort! 
 

Ligging en routebeschrijving

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Spar Nijlen een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond