Openingsuren

Maandag 29/11 GeslotenGesloten
Dinsdag 30/11 08:30 - 19:00
Woensdag 01/12 08:30 - 19:00
Donderdag 02/12 08:30 - 19:00
Vrijdag 03/12 08:30 - 19:00
Zaterdag 27/11 08:00 - 17:30
Zondag 28/11 07:30 - 17:00

Info

Verse groenten en fruit, vleeswaren en bakkerij, ook aan huis

Al drie generaties lang, sinds 1980, zorgt de familie Verwimp ervoor dat klanten elke dag opnieuw voorzien worden van verse vleeswaren en een ruim assortiment aan groenten en fruit. Uiteraard kan u er ook terecht voor non-food, droge voeding en dranken. Ze streven steeds naar de beste kwaliteit en uitstekende service. Zo kan u ook een beroep doen op Spar Nijlen voor levering aan huis van al uw favoriete producten. Het familiale karakter van de zaak garandeert u een warm welkom in de winkel en een persoonlijke, warme sfeer. De familie Verwimp heeft ten slotte in al die jaren als winkeluitbaters al heel wat ervaring opgelopen in het in de watten leggen van haar klanten! Tegelijkertijd garandeert het Spar-label u een strenge kwaliteitscontrole, Spar laat immers niet eender wie haar winkels uitbaten! 
 

Ook traiteur en cateringsdienst

Naast u te voorzien van kwaliteitsproducten, in de winkel of aan huis, verzorgt Spar Nijlen ook al uw feesten. Er is een ruim aanbod aan koude buffetten aan zeer aantrekkelijke prijzen. Daarbovenop kan u in de zomer op hen ook beroep doen voor het voorzien van uw barbecuefeesten. Voor het volledige aanbod houdt u best ook hun website en online shop in de gaten, naast het volledige ruime aanbod vindt u hier ook regelmatig interessante promoties!  
 

Bent u woonachtig in de omgeving van Nijlen? Spring dan zeker eens binnen in Spar Nijlen voor de meest verse voeding van de hoogste kwaliteit. Tot binnenkort! 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/