Andere belangrijke handelaars

Banner Geuren met Kleuren

Geuren met Kleuren

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten
Wil je een Yankee Candle Home party houden bij jou thuis ?  Het kan , Geuren met Kleuren komt bij jou thuis !! Gezellig in een ongedwongen sfeer tussen vrienden en familie , een avondje fun...
Toon meer

Wil je een Yankee Candle Home party houden bij jou thuis ? 
Het kan , Geuren met Kleuren komt bij jou thuis !! Gezellig in een ongedwongen sfeer tussen vrienden en familie , een avondje fun en lekker snuffelen aan de heerlijke geurtjes van Yankee Candle.

Info


Geuren met Kleuren

De Yankee Candle geurkaarsen specialist van België.

Wij bieden de klant een uitgebreide collectie van geurkaarsen, gifts en accessoires aan. Maar ook luxe scheerartikels van Edwin Jagger kan je terugvinden in ons aanbod. Geen tijd om langs te komen? Geen nood! Online shoppen is bij ons ook mogelijk. Neem dus zeker eens een kijkje op onze website.

Nieuw in de winkel is het assortiment aardewerk van Bunzlau Castle. Authentiek keramiek van hoge kwaliteit, handgedecoreerd, geschikt voor vaatwasser, oven en magnetron. 

Naast onze verkoopdienst kan je bij Geuren met Kleuren ook terecht voor een Yankee Candle Homeparty bij jouw thuis! Op zo’n homeparty komen wij onze producten mooi presenteren en kunnen de gasten genieten van een hapje en een drankje. Wij zullen steeds paraat staan om alle nodige info te verstrekken en er een gezellig gebeuren van te maken.

Sinds 1 juli 2016 zijn Geuren met Kleuren officiële retailer van Stonewall Kichen , een Amerikaans topmerk die sterk naar voren komt en de culinaire snaar beroert. Jams , marmelades , barbecuesauzen , aiolis , dressings en zoveel meer. 

 
Ben je op zoek naar een gepast en smaakvol geschenk voor uw relatie of uzelf ?
Dan kan u uiteraard ook bij ons terecht.

Ligging en routebeschrijving

Bereken uw route

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie van Geuren met Kleuren

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Geuren met Kleuren als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Ervaringen

Leuke mensen!... 10 Beoordeling door: Mario
Prachtig!... 10 Beoordeling door: Rose
Kan niet beter!... 10 Beoordeling door: Mario