Zoet Geluk

Openingsuren

Maandag 30/03 Na afspraak
Dinsdag 31/03 Na afspraak
Woensdag 01/04 Gesloten
Donderdag 02/04 Na afspraak
Vrijdag 03/04 Na afspraak
Zaterdag 04/04 Na afspraak
Zondag 05/04 Gesloten

Info

Life is a gift...

Van schattige geboortekaartjes met bijpassende geboortebedankjes, tot originele gepersonaliseerde geschenkjes: we hebben veel moois voor kleine (b)engeltjes, maar ook voor hun mama, meter en peter,...
Bij Zoet Geluk kan je online shoppen voor doopsuiker en geschenken of langskomen in onze gezellige toonzaal op afspraak!

 

Ik word mama ...

Alvast proficiat! Wordt het een jongen of een meisje? Wij helpen je graag bij het realiseren van je gedroomde doopsuikermand! In onze webshop kan je een kijkje nemen en alvast je spulletjes bestellen om zelf leuke bedankjes te maken. Niet zo creatief of geen tijd? We maken met veel plezier een afgewerkte doopsuikermand voor je klaar.

 

Ik zoek een cadeautje ...

Bij Zoet Geluk vind u leuke geschenkjes voor baby'tjes, broers of zussen, meters en peters, het feestvarkentje of gewoon voor uzelf. Originele hebbedingen om te blijven houden en te koesteren. Leuke pampertaarten, mooie spulletjes voor de kinderkamer, gepersonaliseerde geschenkjes,... U kan deze leuke geschenkjes terugvinden op onze webshop.

 

Toonzaal...

Omdat je soms een beetje hulp nodig hebt bij het kiezen of gewoon omdat het zo leuk is om rond te lopen tussen onze mooie spulletjes, zijn jullie ook altijd welkom op afspraak in onze gezellige toonzaal!


TIP: Om je in alle rust persoonlijk advies te kunnen geven, maak je best op voorhand een afspraak.

Benieuwd?? Kom zeker eens vrijblijvend een kijkje nemen..


Neem vlug een kijkje op onze website http://www.zoetgeluk.be!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief