Openingsuren

Maandag 25/01 07:00 - 18:00
Dinsdag 19/01 GeslotenGesloten
Woensdag 20/01 07:00 - 18:00
Donderdag 21/01 07:00 - 18:00
Vrijdag 22/01 GeslotenGesloten
Zaterdag 23/01 07:00 - 17:00
Zondag 24/01 07:00 - 13:00

Info

Bakkerij Vanspringel Olen

Bakkerij Vanspringel in het centrum van Olen is al jaren de vaste waarde voor uw vers brood, gebak, patisserie en belegde broodjes. Maar ook voor pralines en seizoenchocolade moet u bij deze bakker in Olen zijn. De bakker werkt uitsluitend met de beste grondstoffen en verse producten, en dat verschil proeft u. Bovendien kan u de Olense potjes in chocolade of speculaas verkrijgen bij Bakkerij Vanspringel.
 

Belegde broodjes

Met verse pistolets of baguettes creëert Bakkerij Vanspringel lekkere verse belegde broodjes. Kiest u voor een broodje gerookte zalm, broodje kruidenkaas, broodje brie, of gaat uw voorkeur uit naar een smos hesp, kaas of een martino? Ga zeker eens langs in de bakkerij om de verschillende broodjes te proeven.
 

Koffiekoeken en droog gebak

Wie wil genieten van verse koffiekoeken op zondagochtend, doet het beste koopje bij Bakkerij Vanspringel. Deze koeken zijn vervaardigd met uitstekende producten, voor de beste smaak. Haal bij de bakker te Olen uw koffiekoek met pudding en chocolade, pudding en bloemsuiker, een frangipanekoek, amandelkoek, chocoladekoek, boterkoek, een boule, tompouce, eclair, appelflap, carré confituur, frangipane, rijstvlaai en meer.
 

Brood

U vindt uw favoriete witte of donkere brood zowel in groot als klein formaat bij Bakkerij Vanspringel. Ook speciale broden zoals desembrood, brood met havermout en waldkorn vullen het assortiment.
 

Chocolade

Bij Bakkerij Vanspringel vindt u het hele jaar door, voor elke gelegenheid, chocolade figuren. Zo vindt u hier paaseieren en paashazen rond Pasen en staan de chocolade Sinten en Pieten klaar rond 6 december.
 

Verjaardagstaart

Ook voor feestgebak zit u bij de bakker te Olen helemaal goed. Het hele jaar door kan u hier grote verjaardagstaarten bekomen om van te genieten met de hele familie.
Ontdek het volledige assortiment lekkers bij de bakker in Olen.

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Mijn shop

Bekijk onze shop

Trefwoorden

Nieuwsbrief